Златка Райкова не спира да удивлява последователите си. А и

...
Златка Райкова не спира да удивлява последователите си. А и
Коментари Харесай

Дали Карен припада от радост: Златка Райкова се хвърли да защитава... бившия си! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова не стопира да удивлява почитателите си. А и мъжа си, в случай че би трябвало да сме почтени. Защото сходно нещо Карен Хачатрян надали е очаквал от нея, а още повече сме сигурни, че не " пляска с ръчички " и не " припада от кеф " след написаното от брачната половинка му.

Не може обаче да не признае, че в тази ситуация Златка постъпи почтено и същински, защитавайки някогашния си избраник. Не, несъмнено, че Райкова не сипе благи думи за Благой Георгиев. Първо - той в никакъв случай не й е бил избраник и второ - едва ли в миналото ще каже нещо положително за него, по обясними аргументи.

Русата Златка се произнесе в отбрана на Георги Валентинов, който за първи път се върна на ММА кръга и съумя да победи словенеца - Боян Косендар, въпреки в един миг да се чу по какъв начин споделя, че счита, че ръката му е счупена. Въпреки неистовите очевидно болки обаче, Валентинов се оправи мъжки и отнесе успеха.

В нета, кой знае за какво, се появиха много злобни мнения по негов адрес и това мощно подразни Златка. Райкова скочи и въобще не се замисли като написа, че би трябвало да са доста злобни и дребни хора тези българи, които плюят по различен българин.

" Особено, когато този българин се връща след цели две години и демонстрира, че има топки. След като обществено се извинява и си потъпква егото. Това демонстрира, че е човек и всички ние би трябвало да му дадем крила, а не да злобеем ", отсече Златка.

Източник: Хотнюз.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР