Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете,

...
Златка Райкова не спира да си навлича гнева на феновете,
Коментари Харесай

Ето я бременната Златка без фотошоп

Златка Райкова не стопира да си навлича гнева на почитателите, въпреки че въобще не е в състояние, в което е потребно за нея да провокира отрицателна сила към себе си. През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени снимки в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, макар възходящия стомах.

Лъжата, че е в топ форма вървеше до едно време. Но пристигна миг, в който истината за фигурата й стартира става ясно в известната Инста страница - TherealSfw. За следващ път папарашки снимки потвърдиха, че обезформянето на фигурата, което е типично за съвсем всички бъдещи майки, е застигнало и Райкова, само че тя не се гордее изключително с това и се пробва да го изопачи.



Последните фрагменти демонстрират, че Златка не е напълняла доста, само че пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от много целулит, което несъмнено е обикновено за този интервал, в който тя се намира.

Критиците са безапелационни, че в случай че беше качвала фотоси в мрежата единствено от кръста нагоре, е щяло да бъде доста по-мъдро, в сравнение с да ни демонстрира осанка, която не съществува. И естествено след това хората да й се смеят, когато видят каква е истината онлайн.

„ Искаше й се хората да си мислят, че е качила 5 кг за цялата бременност... Златке, Златке, напълно обикновено е да качиш килограми, до момента в който си бременна, не мога да схвана каква е тази комплексарщина да си обработваш фотосите тъкмо в този интервал...Това да ти беше казусът... Гънки на мозъка с фотошопа няма по какъв начин да си направиш “, разяснява интернет потребителка, цитира ХотАрена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР