Златка Райкова най-после проговори за грозната сцена На видео, което самата

...
Златка Райкова най-после проговори за грозната сцена
На видео, което самата
Коментари Харесай

Златка Райкова проговори за боя от Карен!Обяснението е умопомрачително

Златка Райкова най-сетне проговори за грозната сцена

На видео, което самата плеймейтка качи в обществените мрежи се вижда по какъв начин Карен й замахва и яростно подпуква прясната булка. В това време Русата Златка е на масаж, а „ светото семейство “ се намира на отмора в Тайланд. С тях са и двете деца-синът на Златка от Благо Джизъса, както и общия им с арменеца.

Тъй като скандалното видео обиколи обществената мрежа и провокира много въпроси, пазарджиклийката реши да проговори. И сътвори нещо безумно с обяснението си.

Русата Златка реши да го направи по модерния метод измежду звездите, а точно като дава отговор на въпроси на почитателите си в нета.

И се опита да „ замете конфуса под килима “, като с усмивка изясни, че не трябва да се има вяра на всичко, написано в уеб страниците.

„ Да, ние сме садо-мазо двойка “, заключи сякаш със смях Златка Райкова казаното. Но не разяснява нито видеото, нито за какво го е метнала в мрежата, щом обичат да вършат по-хард с@кс.

Само че нейна другарка подшушна, че въпреки всичко Карен в действителност й замахнал ядосан. Защото русата бомба отишла на масаж, като му харизала да гледа и двете хлапета. А тя завъртяла флирт с масажиста, което точно видял Карен и буен.

„ Мъжете са комплицирани същества. С тях би трябвало доста самообладание и схващане “, дълбокомислено заключи Райкова. Дали това е тактиката й Карен да не я зареже, даже той към този момент да си упражнява юмруците си върху нея, питат се почитателите й.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР