Златка Райкова може и да има дълъг списък с любовни

...
Златка Райкова може и да има дълъг списък с любовни
Коментари Харесай

Секс до полуда и горещи нощи: Жените в живота на Благо Джизъса

Златка Райкова може и да има дълъг лист с любовни случки, само че Благой не ѝ отстъпва по безусловно нищо. 

До момента Благой има общо четири деца. Две - момче и момиче са от първата му по-известна половинка Христина Витанова. Бившата гимнастичка и футболистът бяха дълги години дружно. Джизъса я изостави, до момента в който Хриси беше бременна с първото им дете, с цел да се хване с певицата Лияна, твърдяха таблоидите преди години. Когато първо първородната рожба на футболиста Йоана се ражда, той се връща при Христина. Двамата още веднъж изживяват любовен романс. Ражда се второто им дете - Давид.

Виж още: Тяло за грях: Ниа-Косара съблазнява Виктор, само че с други средства 

Джизъса обаче спирки на любовния фронт не познава. Георгиев се хвана с млада и сочна госпожица. Джизъса съумя да омае Куини-Алис, с която се сгодиха. По това време Куини беше в 12-и клас. До женитба по този начин и не се стигна, защото Благо откри по-опитна в любовта и секса - сексапилната Есмер Омерова.

Виж още: Александра отскочи на сантиментален вояж във Франция, Виктор Стоянов - в София

Рускинята и Георгиев имаха бурна връзка. Изглеждаше, че този път Благо е разкрил точната жена, с която подписаха брак. Миската подари някогашния национал с правоприемник. Малкият Елай се появи на бял свят през 2016 година, само че след две години Благой стана още веднъж самичък. 

Именно в този интервал се появи Златка, с която нямат брак, само че имат детенце. Двамата неотдавна сложиха завършек на връзката си, само че за момента не са коментирали обществено това. Русата хала и Джизъса се залюбиха през лятото на 2018 година, двойката има дете кръстено на баща си - Благой Джуниър. 

Наскоро свързаха Благо с името на плеймейтката Таня Дешева, която обаче твърди, че даже не се познава с него.

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/, https://www.instagram.com/omerova_esmer888/, Фейсбук

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР