Златка Райкова, която очаква с трепет втората си рожба от

...
Златка Райкова, която очаква с трепет втората си рожба от
Коментари Харесай

Ето каква голяма тайна пази Златка за Карен ВИДЕО

Златка Райкова, която чака с боязън втората си рожба от екстенисиста Карен Хачатрян, пази ревностно една доста сериозна загадка на обичания си, която обаче надали ще съумява още дълго да пази – а точно от кое място си изкарва той парите.

Факт е, че откогато са дружно, двойката не е серпантина да обикаля екзотични дестинации, а засуканата плеймейтка постоянно се дръж в мрежата с най-различни нови скъпи придобивки. Високият стандарт на модифицираната русокоска няма по какъв начин да не породи вълна от мнения измежду почитатели й.

Очевидно 28-годишният арменец има задоволително средства, с цел да глези непрекъснато Златка, която другояче преди, до момента в който беше с Благой Георгиев, не беше привикнала чак на такива улеснения, при все, че точно тя носеше парите у дома тогава.

 
 

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Луксът, в който се къпе Райкова стартира да прави от ден на ден усещане и по този начин, както е привикнала да дава отговор на разнообразни въпроси, свързани с мъжете в живота си в Инстаграма си, Златка май в скоро време ще проговори и за работата на обичания си.

Припомняме, че още в самото начало на връзката си Карен окичи русокоската с гривни за над 100 000 лева на “Картие ”. Двамата са дружно от март 2022 година,, като само два месеца по-късно плеймейтката забременя.

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР