Златка Райкова, която е напът да роди втория си наследник

...
Златка Райкова, която е напът да роди втория си наследник
Коментари Харесай

Минутки за размисъл: Златка Райкова не избирала мъжете си по парите, но искала да й подаряват скъпи неща!

Златка Райкова, която е напът да роди втория си правоприемник всеки миг, се изрече в мрежата безусловно паметно. Знаем, че в този момент тя е с Карен Хачатрян, който ще направи баща за първи път, а от някогашния си Благой Георгиев има момченце, кръстено също Благой.

Та, в дните преди раждането, от досада или кой знае от какво, Златито реши да се диалози с почитатели и да отговори на някои техни въпроси. Разбира се, мигновено бе запитана кой е най-скъпият подарък, който са й правили? " Съдържателен " въпрос при все, че не става дума за безценен на сърцето, а безценен финансово...

И Райкова незабавно изясни, че това е бил часовник, струващ баснословна сума (само да не го прочете Виктория Капитонова, че ще се депресира). Но получавала и други доста скъпи блага като украшение, от чиято цена очите да ни паднат.

" Аз, кардинално, не си предпочитам мъжете по това какъв брой пари имат, само че пък се веселя и постоянно съм била очарована от жестовете със скъпите дарове. Това значи, че те правят оценка уместно ", изцепи се Златито, с което хвърли в тъча мнозина.

" Абе, Златке, кажи си го напряко! Определи си цената и какъв брой струваш, че да знаят хайваните дали да се борят за " любовта " ти. След като се разкарате с Каренчо, де ", разясняват зевзеци в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР