Златка Райкова изживява тежки дни. Тя е бременна в последния

...
Златка Райкова изживява тежки дни. Тя е бременна в последния
Коментари Харесай

Кошмар за бременната Златка! Карен не я възбужда, защото и той е бременен

Златка Райкова изживява тежки дни. Тя е бременна в последния месец и се е угоила, което е обикновено. Не е обикновено обаче бащата на бебето също да е охранен.

Карен Хачатрян е качил цели 10 кг. от началото на връзката си със Златка. Само с 1 по-малко от нея, само че тя въпреки всичко е бременна.

Бившата на Джизъса обожава секса и доста й се правело тъкмо в този момент, само че не можела, тъй като Карен изглеждал непоносимо. Той въобще не я възбуждал и по тази причина била на изсъхнало от месеци.

Златка е известна с това, че обожава секса. Затова е връзката й сега виси на косъм.

Тя не можела да понася външния тип на Карен. Арменецът може би е попаднал в „ мъжка бременност “. Това е психическо разстройство при мъжа, когато жена му е бременна. За да бъде взаимен към нея, стартира и той да пълнее и даже да има същите признаци като нея.

Златка и Карен са дружно единствено от година. Тя зачена съвсем незабавно, като че ли преднамерено, с цел да натрие носа на Благой Георгиев, който пък бързо се ожени за повторно.

Бившата плеймейтка чака второто си дете. Тя има 3-годишен наследник от Джизъса, с който живеят в дома на Карен. За арменеца обаче това е първи правоприемник и вълнението му очевидно го е докарало до душевен проблеми.

Инфо: Уикенд

Тагове: Златка Райкова златка и карен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР