Златка Райкова и Благой Георгиев са сложили край на семейните

...
Златка Райкова и Благой Георгиев са сложили край на семейните
Коментари Харесай

Дълъг списък с гаджета и връзки: Мъжете в живота на Златка Райкова

Златка Райкова и Благой Георгиев са поставили завършек на фамилните си връзки. Това е светската вест, която обикаля десетки медии сега, само че публично удостоверение за момента няма нито от едната, нито от другата страна. Факт е обаче, че Благо Джизъса е изтрил всички общи фотоси с Райкова. Тя пък пусна в Instagram стори, на което се целува с чужд млад мъж, само че бързо бе изтрито от обществената мрежа.

Историята на Златка с мъжете е много дълга. Тя има сериозен лист с гаджета, които през днешния ден припомняме. 

Филип Лазаров (Bri4ka)

Златка е от дълго време позната в светските среди, а за любовните ѝ умения също има доказателства. Преди години тя взе участие в риалити предаване за изкусителки, в което съумя да плени сърцето на Филип Лазаров, който се раздели с тогавашната си другарка.

Виж още: Най-грандиозните изцепки и смешни изявления на Анелия 

Багата

Двете Златки не се харесваха дълго време, а повода е единствено една - общ мъж. Е, двете от дълго време нямат нищо общо, само че в светските среди се приказва, че инфлуенсърката спала с риалити звездата Борислав от Big Brother.

Борислав 

Да, точно той и Златка имаха буен романс преди години, само че всичко изгоря бързо. Днес Боби е благополучен със своята половинка Никита Джонсън. Преди време Златка и Боби бяха в един сезон на Vip Brother, само че русокоската се направи, че не познава ръгбиста. По-късно отхвърли да е правила секс с него, имало единствено флирт. Боби обаче още тогава загатна, че сред двамата е имало полов контакт. 

Виж още: Как да НЕ сваляш мъже: На какво ни учи „ Ергенът “! 

Павел Лазаров

Днес Павел има семейство с поп-фолк певицата Преслава, само че той също познава добре Златка. Нещо повече - Златка и Павел имаха брак, само че както е видно... не е процъфтял. 

Камен Балбузанов - Куката

Преди години се говереше, че Златка е имала връзки и с митичния плевенски разбойник, за който се носят страховити митове. Криминално проявен още от 90-те години.

Валери Божинов

Златка отхвърля да е имала връзка с Валери, само че я бил засипвал с предложения за секс. Дали е имало освен това сред двамата, не е ясно. В оня интервал Валери и Алисия бяха към момента двойка.

Георги Валентинов

Имаше времена, в които Златка беше сгодена за Георги Валентинов. Той ѝ падна на колене по време на присъединяване на Златка в " Като две капки вода ", когато тя одобри предлагането му. Е, малко по-късно се разделиха, което въобще не е изненада. 

Благой Георгиев

Последният в клопката на изкусителката от Пазарджик. Двамата по този начин и не подписаха брак, само че си имат общо детенце. Повече за връзките им не е известно сега. Ясно е, че Златка показва новата си тръпка. Възможно е обаче всичко да е ПР стъпка и тя да се пробва да натрие носа на Джизъса.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/, https://www.instagram.com/georgi.valentinov_official/, https://www.instagram.com/blagoyivanovmma/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР