Златка Райкова и Благой Георгиев публикуваха снимки на сина си

...
Златка Райкова и Благой Георгиев публикуваха снимки на сина си
Коментари Харесай

Златка Райкова избесня на нагли въпроси! Какво ядоса толкова младата майка?

Златка Райкова и Благой Георгиев разгласиха фотоси на сина си Благой в лице едвам когато детето бе покръстено. До тогава виждахме ръчичка, гръбче, краче, само че в никакъв случай не бяхме виждали Джуниър в цялата му хубост. Е, това се случи в края на 2020 г. 

Виж още: Експресен детокс за Диляна Попова! Актрисата се натрови с живак от риба

И в случай че до кръщенето въпросите бяха " за какво не показвате Благой ", то в този момент въпросите са... " за какво не подстрижете момчето ". Именно на това се възмути Златка Райкова, която отвори опцията в Instagram да се задават въпроси от почитатели. И измежду тях беше точно подобен - по кое време ще подстрижат детето, с цел да бъде в " елементарен " за момченцата тип. Припомняме ви, че дребният Благой върви с дълга коса.

Виж още: Бременна и сияеща: Радина Кърджилова заяви доста радостна вест

Именно това беше и първият, и последният въпрос на който Златка отговори. " Майка съм, жалост ми е да го подстрижа, престанете с тези глупави въпроси ", прикани Златка и попита какво значи да бъде подстриган " нормално за едно момче ". " За мен той е невероятен. Затова ще бъде с дълга коса ", съобщи моделката. " Едно е да констатирате косата му, друго е да питате за какво ", ядоса се тя.

Виж още: Инфлуенсъри под карантина: Наум Шопов пипна Коронавирус дни преди имунизацията, Теа - с 5 негативни теста

Подобни въпроси четеше и актрисата Радина Кърджилова, чийто наследник Христо дълго време беше с дълга коса. Е, момчето към този момент е подстригано, само че дълго време се четяха такива въпроси под фотосите му в нейния профил в Instagram.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР