Златка Райкова е заминала с новия си мъж за Истанбул

...
Златка Райкова е заминала с новия си мъж за Истанбул
Коментари Харесай

Златка Райкова избяга в Истанбул с любовника

Златка Райкова е отпътувала с новия си мъж за Истанбул и ще изкара няколко дни в турския мегаполис. Актуалният ухажор на русокоската е 27-годишен арменец. Смуглият хубавец не е известен в общественото пространство, само че пък е доста вървежен измежду плеймейтките.
Запознати издават, че Райкова била мощно смутена след раздялата с Благой Георгиев -Джизъса, само че малко по малко започвала да се съвзема. Както „ Уикенд ” към този момент писа, набожният футболист се е покрил на остров Бали с следващата държанка. Говори се, че момичето е милионерска дъщеря – родителите й въртели хотели във Велинград. Татуираният плейбой за следващ път се е уредил с готина мацка, само че надали и с нея ще изтрае дълго, предвиждат хора от обкръжението му.

 Слабият ангел на Благо не устоял пред прелестите на знойната красавица и след малко ухажване се озовал в леглото й. Майката на най-малкия му наследник инцидентно разкрила пикантни известия в телефона му и го изритала с гръм и тропот от фамилното им жилище. Тъй като апартаментът се водел на нейно име, тя с цялостно право го изхвърлила на улицата с два куфара облекла.

Златка върти сполучлив онлайн бизнес с облекла от няколко години. Тя работи още като инфлуенсър и развива профилите си в обществените мрежи. Пенсионираната плеймейтка популяризира разнообразни артикули в обществената мрежа – от хапчета за намаляване до кремове за лице и памперси. Едрогърдата русокоска не ще да си спомня за предишното си на сексуален модел и споделя, че желае хората да я възприемат като сериозна бизнес дама и дизайнерка на дрехи. Заради охолния метод на живот, който показва, от Национална агенция за приходите я бяха погнали със подозрения за укриване на приходи. Фирмата й бе обект на цялостна данъчна инспекция, само че не е известно дали са открити злоупотреби.

Доскоро Златка твърдеше, че фамилният живот с Джизъса доста я е трансформирал, само че след раздялата им се е върнала към старите навица. Свидетели издават, че от известно време тя постоянно обикаляла нощните заведения с младия аременец и се отдавала на алкохолни запои и други пороци. Не е ясно кой гледа 2-годишния й наследник Благо-младши през това време, само че евентуално е поверен на грижите на баби или детегледачки.

Блондинката даже не се старае да крие нови си мъж и към този момент няколкото пъти пуска фотоси с него в мрежата. От фрагментите се вижда, че той много наподобява на Георгиев – мургав е, има изкуствени зъби, само че пък няма чак толкоз татуировки като някогашния футболист. Шушука се, че в предишното е поддържал връзки и с Моника Валериева, само че тя го отрязала и по тази причина се трансферирал към Златка. Заможният юноша предпочитал да излиза с по-възрастни от него дами. Райкова е с почи десетилетие по-стара от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР