Златка Райкова е в трескава подготовка за сватбата си! Русото

...
Златка Райкова е в трескава подготовка за сватбата си! Русото
Коментари Харесай

Златка Райкова каза кога ще е сватбата й с Карен

Златка Райкова е в трескава подготовка за сватбата си! Русото прелъщение към този момент е възнамерявала всичко за събитието, което ще помни цялостен живот. Райкова и годеникът й Карен, от който има бебе, ще се врекат във безконечна честност последната седмица на септември. Златка и арменският паралия към този момент са запазили всичко належащо - черква, ритуалната зала и мястото на обилния ваучър, където звездната двойка за пръв път ще танцува като едно семейство, написа HotArena.

За Райкова това ще бъде бъде втора женитба. Преди години тя подписа църковен брак със настоящия мъж на Преслава - предприемача Павел. Връзката й с Благой Георгиев, от който също има дете, пък по този начин и не бе официализирана.

" Сватбата ще бъде в ранна есен ", изясни Райкова, която неотдавна си избра булчинска рокля. Тоалетът е направен от непознат дизайнер по поръчка. А Златка се бърка с няколко хилядарки за роклята, която ще акцентира сочната й гръд. Карен предложи брак на силиконовата бомба през октомври. Направи го, до момента в който двойката бе на почивка на остров Миконос.

Златка и Карен изчакаха няколко месеца за сватбата, защото русокоската искаше да влезе във форма след раждането на първото им общо дете.

" Уважението е по-важно даже от любовта ", споделя метафизичен Райкова, визирайки връзката си с Карен.

Златка за следващ път нападна някогашния си Благой. След като Джизъса я заряза, с цел да се залюби с много по-млада кокона, Райкова не ще и да чуе за ексфутболиста и непрекъснато го атакува.

" Не съумях да бъда себе си във второто ми присъединяване " ВИП брат ". Въздържах се от толкоз неща ", споделя Райкова за интервала, когато влезе в къщата дружно с Благой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР