Златка Райкова е решила до последно да пази в тайна

...
Златка Райкова е решила до последно да пази в тайна
Коментари Харесай

Златка Райкова пази в тайна термина и името на втория си син

Златка Райкова е решила до последно да пази в загадка термина и името на втория си наследник. Затова пък плеймейтката, която е в напреднала бременност, се похвали на почитателите си в обществената мрежа, че на празненството, което провежда неотдавна, получила дарове за бебето, които в действителност щели да й влязат в приложимост. Приятелите й избирали блага от лист, който русокоската авансово изготвила.
 

Златка, която има 3-годишен наследник от някогашния футболист Благой Георгиев, по всяка възможност ще роди секцио в края на май , само че изрично отхвърля даже да намекне за евентуална дата. С обичания й Карен Хачатарян от дълго време разискват по какъв начин да кръстят сина си. Преди време Златка показа, че имат разнообразни визии по въпроса, само че взаимно щели да се съобразят един с различен. Така че сигурно изборът ще е изработен със взаимно единодушие. Блондинката ще показа за него едвам когато роди. Тя е казвала, че обичаните й имена за момче са Калоян, Самуил и Карим. Нищо чудно с Карен да кръстят сина си с някое от изброените имена.

Златка и Карен, които честваха първа годишнина през март, се срещнали посредством посредничеството на общ другар. Въпреки че нямали кой знае какво предпочитание, в последна сметка склонили да му угодят. Изненадващо за тях, само че евентуално не и за общия им другар, плеймейтката и някогашният тенисист, чието име преди време бе забъркано с черно тото, си допаднали. Връзката им се разви много бързо. Сега двамата са в трепетно очакване на първото си общо дете и вършат проекти за женитба след раждането. Тези дни Златка показа и за чудесните си връзки с бъдещите си свекъри. Те я приели с отворени прегръдки – нещо, което не може да се каже за майката на някогашната й половинка Благой Георгиев, която намерено я недолюбваше.

„ Разбрах единствено, че хората са виждали всичко, а аз си мислех, че не ми проличава. Сега съм себе си и никой не желае да ме промени ”, показа Златка наскоро какво е научила за себе си около любовта си с Карен. Така се разбра, че изводите от преосмислянето на връзката й с Благой не са доста приятни. Затова пък преди дни стана ясно, че русокоската таи единствено топли усеща към другия си някогашен съкровен сътрудник в „ Сървайвър ”. Нейни почитатели в обществените мрежи се поинтересуваха дали Георги й е крещял по този начин, както го прави в риалитито. „ Лошият не е той, в противен случай! Той е добър човек в душата си! ”, разяснява Златка, която преди време сподели „ да ” на Георги на сцената на шоуто „ Като две капки вода ”.  В последна сметка вместо брак, имаше разлъка. След като се разчу за връзката на Златка с Благой, ММА-боецът не одобри задушевно новината. Даже бе афектиран, че Благой не му споделил персонално, че се е загаджил с някогашната му. Баджанаците се сдобриха в „ Сървайвър ” и за всеобща изненада, даже се сприятелиха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР