Златка Райкова е на предколедна ваканция на Малдивите, където с

...
Златка Райкова е на предколедна ваканция на Малдивите, където с
Коментари Харесай

Секс като зайци: Златка Райкова коментира новата на Джизъса, бременността и още

Златка Райкова е на предколедна почивка на Малдивите, където с Карен не стопират да ни демонстрират по какъв начин живеят богатите и известни българи. Кое не е по този начин? 

Сега обаче съществено, тъй като Русата Златка даде да се разбере, че не се вълнува от предишното в живота си, а гледа единствено в сегашното и прави проекти за бъдещето си. От Малдивите плеймейтката реши да отговори на куп въпроси от почитатели в Instagram.

Виж още: Алекса пред сръбска медия: Не знам за какво българите разрешиха сърбин да завоюва и да вземе парите! 

Животът на Златка се прекатурна тотално в последните месеци. Тя мина от един мъж на различен, а в този момент гори в любовта (и обятията) на Карен - новата ѝ тръпка. Е, тръпка е подобаваща дума за гадже, а не за бащата на второто ти дете, което е към този момент напът, само че това са дребни детайлности. Златка и Карен са дружно от 9 месеца, само че тя показа в Instagram, че са работили за дете всеки ден. 

Виж още: Гого след Игрите: Катерил съм се по канара без отбрана и съм бил на път да падна и да се разбия! 

Ето на това му се споделя изпепеляваща обич! На всеки я пожелаваме, само че се надяваме, че този път Златка си е намерила " майстора ", тъй като в края на краищата... постоянно страдат децата. Полът не бебето ще стане явен до дни, показа още Райкова, която ще го разгласи в обществените мрежи. Това значи, че след Малдивите ще има особено празненство за откриване на пола. Ако е момче, обичани имена на плеймейтката са Калоян, Самуил, Карим, които признаваме са прелестни. 

Виж още: Facebook плаши, че ще отстрани новинарското съдържание 

Наскоро новата брачна половинка на Благой Георгиев показа в обществените мрежи, че не се познава с Русата Златка, само че призна, че е красива жена и няма нищо срещу нея. " Поли беше качвала въпроси свързани с теб, че си красива жена ", пък писа почитател на Златка, а тя отговори, че не е от хората, които обичат похвали. Малко леден отговор, само че какво друго да каже!? 

Райкова загатна, че Джизъса " още веднъж си е вял байряка ", отговаряйки по какъв начин се доверява още веднъж на различен човек, откакто е предходна през сложна разлъка. " Няма да си проваля живота, тъй като някой е решил още веднъж да си вее байряка. Аз съм много съзнателен човек и не ми е било толкоз ненадейно. Доверявам се без да осъждам по нищо от преди ", отсече Райкова. Тя не посочва имена и обстановки, само че съгласно някои се подразбира какво желае да каже.

Виж още: Не си знаят парите: Кой измести за малко Илон Мъск като най-богат човек в света?

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР