Златка Райкова е известна отдавна като развратницата на общественото полезрение.

...
Златка Райкова е известна отдавна като развратницата на общественото полезрение.
Коментари Харесай

Извр@теняци! Карен лиже краката на Златка , така са се и сгодили

Златка Райкова е известна от дълго време като развратницата на публичното полезрение. С Карен Хатчатрян са си допаднали толкоз доста, тъй като очевидно и той е същият извратеняк като нея.

Оказва се, че арменецът има чудноват култ в секса и някогашната плеймейтка го задоволява изцяло. А точно да лази и лиже краката й.

Младият предприемач се възбуждал, когато лицето му е в краката на Златка. Изпитвал някакво възприятие на предимство от нейна страна, което го влудявало по приятния метод.

Точно по този начин Карен предложил брак на Златка. Той паднал в краката й с пръстен в ръка по време на тяхна отмора в чужбина. Бил украсил хотелската стая с балони, цветя и бонбони, само че по този начин и не задал въпроса „ Ще се омъжиш ли за мен “, до момента в който тя не го пришпорила. Той просто лазел в краката й, като явно се опитвал да задоволи култа си.

Арменецът по принцип обичал да бъде командван от жена си, и то освен в секса, а в цялата им връзка. Като по-голяма от него на възраст, Златка си правела каквото си желае с глупавия влюбен простак, който още не осъзнавал, че е попаднал на най-голямата блудница в България, а на всичкото от горната страна ще отглежда и непознато дете, тъй като първият наследник на Златка е от Благо Джизъса, който не се сеща за него.

Неслучайно родителите на арменеца са срещу тази обич, само че синът им си е изгубил мозъка по една много лека жена. Тя няма нищо срещу да задоволява култа му с краката, единствено и единствено да остане с него и той да я устоя.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Златка Райкова златка и карен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР