Златка Райкова е бременна от арменеца Карен Хачатрян. Блондинката явно е

...
Златка Райкова е бременна от арменеца Карен Хачатрян.
Блондинката явно е
Коментари Харесай

Не отстъпва на Благо: Златка Райкова е бременна, ражда напролет

Златка Райкова е бременна от арменеца Карен Хачатрян.
Блондинката очевидно е решила да не изостава пред някогашния си обичан Благо Джизъса, който има цели 4 деца, и бързо, бързо е заченала от сегашния си другар. Именно началната бременност е повода за бързия годеж сред двойката. Репортер на Lupa.bg засече русокоската пред АГ кабинет, като тя бе придружавана от бъдещия баща. Двамата си говореха безшумно, само че се разбра, че Златка е в 3-4 месец на бремеността и бебето се чака да се появи на бял свят в края на пролетта.
Арменецът предложи брак на плеймейтката преди 20-на дни. Това се случи по време на сантиментална отмора на о. Миконос, където Карен с изключение на с пръстен с елмаз е засипал Златка и с още маркови бижута. Райкова и Хачатрян са дружно от пролетта, само че очевидно по никакъв начин не си губят времето и бързо са взели решение да имат правоприемник. Досущ като Джулиана Гани и служителят на реда Теодор. Припомняме, че Карен е на 27 години, само че съгласно осведомени към този момент се чувствал подготвен за деца. Русата изкусителка има наследник от Джизъса, който преди няколко месеца навърши 3 години, написа Лупа.
За Карен Хачатрян се знае, че е някогашен състезател с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, само че го уличили в корупция поради уредени мачове и подкупи, по тази причина към този момент не се състезава на корта. Прави усещане, че младокът доста наподобява на Благо – мургав е и има изкуствени зъби.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР