Златка Райкова доказа, че не е от жените, с които

...
Златка Райкова доказа, че не е от жените, с които
Коментари Харесай

Отмъстителка №1: Златка Райкова продължава да си го връща на Джизъса

Златка Райкова потвърди, че не е от дамите, с които би трябвало да се подиграват. Е, това не пречи на много хора в нета да вършат точно това с нея, само че не това е значимото.

Бившата плеймейтка се завърна от Истанбул, където не е била сама. Там Златка загатна, че е в компанията на бабанка, който сподели сериозна непосредственост с нея.

Виж още: От транс мацка назад в културист: Тихомир сподели брада, бицепси и доста тестостерон! 

Блондинката пусна стори в Instagram, на което се видя мощна мъжка ръка, която я обгръща. Самоличността на новото гадже на Златка е обгърната в тайнственост. Говори се, че Райкова забърсала мъж, който е прочут с прозвището " Кралят на черното тото ". Бил на 27 години, доста богат и хубав, само че на този стадий нищо от това не е публично доказано. 

Твърди се, че Златка била още гневна на Благой Георгиев. Плеймейтката желала да отмъсти на някогашния си и ще направи всичко, с цел да го нервира. Интересен факт е обаче, че Златка не е изтрила общите им фотоси в Instagram.

За раздялата на Джизъсови се разбра през март, само че двамата по този начин и не са комунтирали тематиката. Благой изтри всички фотоси с плеймейтката, което е удостоверение, че всичко сред тях е завършило.

Виж още: Половинката на Бебо Халваджиян зарадва почитателите с екзотични фотоси от фамилната им ваканция 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР