Златка и Благо се чудят къде да се дянат и

...
Златка и Благо се чудят къде да се дянат и
Коментари Харесай

Златка чисти имидж на гърба на деца в мола, след разкритието, че е била оборотно момиче в бардак!

Златка и Благо се чудят къде да се дянат и по какъв начин да изтрият срама си след признанията на Васил Телбизов, че Райкова е била част от бардака му, когато е била на 15-16 години, видя HotArena.

След купищата оскърбление, за които сами си постлаха в Брадъра, с изключение на, че пропуснаха финалното празненство на шоуто, дни след отпадането им от формата те не бяха качвали снимки в обществените мрежи. Всичко това се промени след рецензиите, които Благо получи, че се е отказал да се сгодява за плеймейтката, както даде обещание в шоуто, и изключително откакто вестник „ Уикенд “ разкри, че Златка е била платено момиче на Телбизов и негова държанка в предишното.

Из мненията от консуматори в HotArena.net се появиха също непроверени сведения, че Райкова е имала  сводник и от женски пол, който също й намирал клиенти, само че сега, в който дамата почнала да разправя наляво и надясно за заниманията на русокоската, Златка поставила завършек на работните им взаимоотношения.

ВИП двойката се пробва да покаже какъв брой е „ над нещата “ и  как не обръща внимание на кофти приказките по техен адрес.  Дори Джизъса изцепи гениалната „ мъдрост “ по-рано през днешния ден, че „ Най-важно е да бъдем себе си, все пак и всички ! “. Малко по-късно в профила и на двамата се появи фото, на което Златка и Благо са в мола, а група от деца са ги обкръжили.

Нашата обич е на всички места “, написа Георгиев, до момента в който Райкова показа фрагмента с думите: „ Екшъна продължава “. Докато тя чисти имиджа си на гърба на децата, по-любопитното е в тази ситуация по какъв начин родителите на тези деца са позволили малчуганите им да имат сходни кумири. Все отново това са известни персони,  при които положителният образец е последното нещо, което може да се вземе от тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР