Златка харчи като луда. Само полюлеят на Райкова струва 12

...
Златка харчи като луда. Само полюлеят на Райкова струва 12
Коментари Харесай

Ситуацията Съвсем Не Е Розова! Вижте Какво Виси Над Главата На Златка!

Златка харчи като луда. Само полюлеят на Райкова коства 12 000 лв..

Златка и Благой сега живеят в жилището на русокоската в софийския квартал „ Манастирски ливади “. След излизането от риалити формата по Нова тв обаче те щели да се реалокират в носия селски дом на Райкова. Той бил доста по-голям и разполагала с доста повече улеснения. Жилището имало голям двор и басейн. Най-вероятно жилището, в което сега текат усилени поправки, ще е готово преди излизането на Златка и Благой от „ Биг Брадър “.

За да го подреди Райкова теглила голям заем. Плеймейтката се надявала да го погаси предварително, когато вземе парите от риалити формата. Очаква се двамата с Благой да получат от „ Биг Брадър “ 300 000 лв.. За ремонта Златка щяла да изхарчи към 100 000 от тях. Всичко било поръчано от чужбина. Полилеят за 12 000 лв. бил от Германия. Домът на Златка и Благой ще красят и френски вази от 5000 лв.. Новото семейство ще се храни със сребърни принадлежности, а чинните на Златка и Благой вървели по 60-70 лв. едната.

Златка Райкова изтеглила голям заем за ремонт на жилището си сн. Facebook

Жилището се продавало с обзавеждане, само че Райкова решила да се развихри в обзавеждането му, въпреки всичко през последните години се изявява като дизайнер. Всички разноски около Къщата щели да изхарчат хонорара от „ Биг Брадър “, само че Златка вярвала, че скоро ще я поканят от различен риалити формат. А тя към този момент има опит с участията си в такива формати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР