Златка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец.

...
Златка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец.
Коментари Харесай

Черната Златка показа яки мускули

Златка Димитрова  Златка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо тренира от години и то доста настървено.

Освен това тя съумява да поддържа невисок % подкожни мазнини. Така си проличава релефът на корема. И май неусетно нейната секси фигура е придобила много по-мускулесто лъчение, съвсем мъжко.

Плеймейтката бе спряла тренировките с тежести, само че в този момент нещата отново са се върнали в предходните си форми.

Последователите на бургазлийката разясняват, че Злати има много релефни мускули, необятен тил и яки бицепси. „ Такава жена му би трябвало на Миро Дзвера. Ще го нокаутира още незабавно, а не да протяга ръка на нежни дами като Мара Отварачката. Златка би го оправила с няколко крошета “, разясниха почитатели на Злати в обществените мрежи.

 

Димитрова в действителност буди злоба с фигурата си, която е съумяла да реализира. Тя поддържа невисок % подкожни мазнини, с цел да си проличава нейният релеф, за който се труди безмилостно шест пъти в седмицата, написа.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР