Златка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец.

...
Златка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец.
Коментари Харесай

Висшистката Златка измисли нова дума

Златка Димитрова  Златка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо още веднъж стартира войната със семейство Баневи поради къмпинг "Каваците ". Олигархът, който дружно с жена си Евгения е обвинен в голям брой закононарушения, получи от съда в Бургас правото на благосъстоятелност върху райското местенце край Созопол.

Преди четири години семейството загуби правото да стопанисва обекта, само че през днешния ден още веднъж той е тяхна благосъстоятелност, а плеймейтката е гневна. Тя написа ядосан статус във Facebook и в яда си използва дума, която не съществува в българския език - бюрокраци, оповестява hotnews.bg.

Златка Димитрова за "Каваците ": Има леко напрежение поради Баневи

Явно брюнетката желае да ухапе бюрократите, както е вярната дума, или по-просто казано - служителите, взели решение в интерес на Баневи. Само ще напомним, че Димитрова е висшистка и сигурно знае литературен български, само че очевидно страстите към мястото, на което тя прекарва цялото лято са взели връх.

Ето и целия ѝ статус без редакторска интервенция: "Семейство Баневи още веднъж се пробват да всяват напрежение у летовниците на къмпинг "Каваци ". Почиващите сигнализират, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, с цел да основават ужас и суматоха у хората. Искам да заявя, че в 2-те години, в които къмпинга се стопанисва от други хора, а не от тях, е доста по-приятен и се приближава до равнището на гръцките. Спокойствието се върна и всички, които почиваме тук от повече от 20 години и сме едно огромно семейство, поддържаме тази смяна. Днес дадох тв изявление, с цел да защитя свободата на Каваци не в качеството си на обществена персона, а на човек. Заставам зад мнението си, само че се тормозя от наличието на мъже в черно, тъй като и аз, и доста други хора сме тук с дребните си деца. Семейството ми от години води правосъдна борба с Баневи за парцел, който е потвърдено наш. Никога не сме прекосявали границите, в никакъв случай не сме обидили или нападнали, чакаме същото. Мутренските времена от дълго време са в предишното. P.S НАЛИ УЖ ЗАРАДИ ТОВА СА И ПРОТЕСТИТЕ?!? Без "мутри " управници!!! И аз ПРОТЕСТИРАМ: БЕЗ БЮРОКРАЦИ! СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ ЗА НАРОДА! "


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР