Златка Димитрова се радва на нов мъж в живота си.

...
Златка Димитрова се радва на нов мъж в живота си.
Коментари Харесай

Златка Димитрова се премести в София заради заможен адвокат

Златка Димитрова се радва на нов мъж в живота си. Плеймейтката има връзка със състоятелен юрист и поради него се е преместила в София. Доскоро силиконката живееше в родния си Бургас, само че любовта я е отвела още веднъж в столицата.

Атлетичната брюнетка даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди още веднъж да се впусне в сантиментални връзки.

Тя претърпя не една или две любовни несполуки в предишното, само че този път била обнадеждена, че ще ѝ потръгне в персоналния живот. Половинката ѝ наскоро я зарадвал с ключовете за чисто нов автомобил.

„ Винаги диря любовта, не мога да пребивавам без нея. Тя ми дава ужасно доста мощ, стимулира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам елементарно през сложни моменти. Тя е всичко за мен! Не обичам да съм сама! “, споделяла е Димитрова.

За новия мъж на смуглата бургазлийка не се знае доста. Известно е единствено, че е правист и е почти на нейната възраст. Досега Златка излизаше най-вече със спортисти и фитнес фанатици, само че очевидно е решила да смени таргета, написа " Уикенд ". От известно време тя е доста потайна и рядко приказва за персоналните си връзки. Профилите ѝ в обществените мрежи са най-вече с рекламна устременост, тъй че надали ще забележим новото ѝ гадже на фотография.

След поредност от провали в любовта Димитрова имаше съществени терзания, че може да е урочасана. Преди години тя загуби първото си дете в напреднала бременност и си бе внушила, че някой ѝ е направил черна магия. „ Сблъсквала съм се с доста неискрени хора! Много съм страдала и плакала! “, разказвала е Златка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР