Златка Димитрова обмисля да се премести да живее в София

...
Златка Димитрова обмисля да се премести да живее в София
Коментари Харесай

Черната Златка се нашари с татуси в чест на поредния си мъж

Златка Димитрова обмисля да се реалокира да живее в София поради новото си гадже, което към момента пази в загадка.

" Аз и в този момент непрекъснато пътувам до София поради приятеля ми, само че името му още веднъж ще запазя надалеч от медиите. Запознахме се посредством общ другар и от първия момент усетихме, че сме специфични и един за различен. Отношенията ни бяха чисти от началото и не предстоящо се трансфораха в обич - по детски чиста и дълго чакана и от двама ни. Така връзката ни неотдавна навърши една година. Все още не знам дали ще живеем под един покрив, като дойда в София, за мен е значимо да се разбираме “,  разкрива пред „ Галерия “ Златка Димитрова.

Тя не крие, че въпреки да е на 39 години желае да роди още един път. Приятелят й също, само че и двамата, не са обсъждали женитба.

И той също като нея спортува, храни се и живее здравословно. Двамата са почитатели на татуировките и имат обща мастилена рисунка.

" Татуирахме си „ Ти и аз в себе си ", написано с моя почерк “, издава моделката. Нейната се намира под гърдите от страната на сърцето. Пак там, по-нагоре тя е поставила още един татус, отдаден на любовта им - две сърца и знака на безкрайността. Третата рисунка, отдадена на обичания човек, е на безименния й пръст.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР