Златка Димитрова не си губи времето и вместо да бърше

...
Златка Димитрова не си губи времето и вместо да бърше
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Ето го новото гадже на Черната Златка!

Златка Димитрова не си губи времето и вместо да бърше сълзи поради раздялата с Миро, тя към този момент е хванала в мрежите си следващия ухажор, разбра HotArena.

В този ред на мисли ще стане ясно и кой се грижи по този начин добре за влизането й във форма - кой изготвя фитнес тренировките и диетичните й режими и в същото време - кой диктува разпоредбите в креватното джудо. Говорим за един и същи човек.

И в този момент всъщност - Златка си ляга със своя персонален фитнес инструктор в Бургас – Кирил Танев , изпортиха я достоверни източници, като издадоха, че двамата даже са отскочили до Италия за няколко дни на отмора.

На пръв взор наличието в профилите на мускулестия мачо в обществените мрежи не удостоверява тази доктрина – да, има фотоси на Димитрова, само че те са за да си направи професионална реклама, показвайки какви резултати е постигнал с фигурата й в залата.

Връщайки се обаче към последните му снимки, то виждаме, че преди три дни се е тагнал от ресторант в Италия – Osteria delle Corti. Поглеждаме към профила в Инстаграм на плеймейтката и какво да забележим - също преди 3 дни се е отбелязала с кадър от същия ресторант.

Посетили са и други места в Италия, снимали са се, само че не дружно, а поотделно. Издава ги единствено това, че Злати харесва всичките му фотоси, а под единият й фотос от ботуша той си е разрешил да разяснява с три сърчица.

Кирил, също като Златка, има едно дете , единствено че е момиченце и е по-голямо от нейния Мирослав – младши.

Напомняме ви, че Златка Димитрова за следващ път се раздели с бащата на детето си – Миро . Това стана преди няколко месеца, откакто двамата не съумяха да поправят счупеното и тя още веднъж си събра багажа и от София се прибра в родния си Бургас. Именно там, в локален фитнес, се запознава  с Кирил Танев преди към половин година. И искрата бързо пламва…

Това, че тя не желае да го показа обществено като собствен обичан, също е разбираемо. Миналата година през юни месец тя се опита да стартира нова връзка с бургазлията Галин Гочев , откакто с Миро още веднъж бяха разграничени. Двамата бяха разкрити, медиите гръмнаха с новината кое е новото й гадже, след което тя спря да го крие и като че ли всичко рухна за нула време. Двамата сложиха завършек на взаимоотношенията си, а малко по-късно Златка още веднъж се завърна в лапите на Миро, с концепцията да скрепят връзките си поради общото им дете.

Очевидно не са съумели да разрешат проблемите си и още веднъж са се разделили. А Димитрова за следващ път сподели, че не желае да стои без мъж и се захвана с следващия атлетичен вид.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР