Златка Димитрова е сред известните българки, които си изпатиха от

...
Златка Димитрова е сред известните българки, които си изпатиха от
Коментари Харесай

Истинска обич и любов завинаги? Сгоди ли се Златка Димитрова?

Златка Димитрова е измежду известните българки, които си изпатиха от обществените си връзки. Тя и някогашният ѝ бяха една от най-известните двойки у нас, двамата споделяха общо занимание и специалност, а от Instagram оставахме с усещането, че са неразделни. Но всичко завърши след невярност, а Златка се закани, че повече няма да споделя персоналния си живот.

Всъщност моделката е извънредно поредна в решението си, само че едни фотоси от последните часове повдигнаха доста въпроси. На тях тя е с пръстен навръх оня пръст, на който се поставят годежните халки:

Виж още: Сватба се задава: Дули се сгоди, почитателите полудяха от щастие 

И текстът под фотографията не е по-малко любопитен. " Истинската любов е да се влюбиш в душата. Не в опаковката й. Истинската любов няма потребност от показност. Няма потребност от публиката. Истинската любов се случва безшумно. Истинската любов идва един път. И остава вечно ", написа Златка. По принцип сме съгласни, само че такива излияния онлайн повдигат много въпроси. Един от тях е да не би Златка и мистериозният мъж, с който e, да са минали на идващ стадий в връзките си?

Именно това се питат и почитателите на Черната Златка. " Да не би да е пристигнало време за нещо същинско ", пита една от тях. Отговор не получава, само че се надяваме той по принцип да е позитивен. 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР