Златимир Йочев, водещ на сутрешния блок на България он еър“,

...
Златимир Йочев, водещ на сутрешния блок на България он еър“,
Коментари Харесай

В БТВ си отдъхнаха: Намериха достоен заместник на Хекимян за „Тази сутрин“

Златимир Йочев, водещ на утринния блок на „ България он еър “, се мести в Би Ти Ви и скоро ще се появи в ефира като едно от лицата на „ Тази заран “, разкриха източници от малкия екран пред „ 24 часа “. Очаква се това да се случи на 1 март, а журналистът към този момент репетирал в модерното студио на Би Ти Ви.

Не е ясно обаче дали титулярният водещ Антон Хекимян, който неотдавна е шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, ще слезе от екрана напълно, или ще продължи да води някои рубрики в избрани дни.

От няколко години Златимир Йочев се наложи като водещ на „ България заран “ по националната „ България он еър “, има дълготраен опит и като като кореспондент, редактор и водещ на вести, в това число в Българска национална телевизия.

В Би Ти Ви обаче най-вероятно няма да води самичък, както през последните години правеше Хекимян. В новия формат на „ Тази заран “ основна роля ще има и Биляна Гавазова, която прави рубриката „ Чети етикета “. Възможно е със свои непрекъснати рубрики да се включат и кореспонденти на малкия екран.

В околните седмици ще има подробна информация за новостите в утринния блок, разясниха от Би Ти Ви.
Впрочем новата телевизионна рокада ще събере Златимир Йочев на едно работно място с половинката му Марина Цекова, която в този момент води новините в Би Ти Ви.

Тя се реалокира там от Нова тв през декември. Семейството обаче надали ще се засича в нюзрума, откакто за Йочев са планувани утринните часове, а Цекова регулярно води и късни излъчвания.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР