Златимир Йочев ще води на 25 и 26 декември, а

...
Златимир Йочев ще води на 25 и 26 декември, а
Коментари Харесай

Самотната Лиляна Боянова бачка по празниците


Златимир Йочев ще води на 25 и 26 декември, а Мария Цънцарова - на 27, 28, 29 декември. В първите работни дни на 2024 година водещите се завръщат дружно на екран в ранния утринен ефир на bTV. Делничното предаване „ Лице в лице “ с водещ Цветанка Ризова ще посреща настоящи посетители от обществено-политическия живот до 22 декември и ще премине в новата година с първо издание на 2 януари. В четирите празнични уикенда (23-24 декември, 30-31 декември), „ Тази събота и неделя “ ще се излъчва от 08:00 до 10:00 часа с истории за спасението, вярата и вярата . Бесте Сабри ще има извънредна среща с премиера Николай Денков и проф. Славка Чолакова, а Митьо Маринов ще опише за Васил Василев – Зуека и за неговия живот отвън България. В рубриката „ Насреща с Петя Дикова “ феновете ще се допрян до Христо Стоичков, Васил Найденов и Петър Стоянович, а в „ Личностите “ Кристина Газиева ще показа историята на квантовия физик Марин Буков.

Реклама
Обичаното публицистично предаване „ 120 минути “ с водещ Светослав Иванов ще запознае феновете с вълнуващи посетители точно на 24 декември и ще продължи с първо предаване за новата година на 7 януари. Лазар Радков, Йордан Камджалов, Старозагорският митрополит Киприан, водещите в bTV Новините Иван Георгиев и Лиляна Боянова , ще бъдат измежду гостите в последното издание за календарната година. Предаването „ Защо, господин министър? “ се завръща в ефира на bTV с Жени Марчева на 7 януари.

„ Малкият коментар “ се завръща в bTV Новините в част от празничните дни. Любимият ефирен сегмент ще срещне феновете с малчуганите на 24, 25 и 31 декември, незабавно след новините в 19.00 часа с водещи Иван Георгиев и Лиляна Боянова, която неотдавна се раздели с приятеля си, напомня Hotnews.bg. Децата ще опишат през своя взор по какъв начин изпращат остарялата и посрещат новата година.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР