Златан Ибрахимович разкри, че е чакал четири години, за да

...
Златан Ибрахимович разкри, че е чакал четири години, за да
Коментари Харесай

Ибра: Чаках 4 години да отмъстя на Матераци

Златан Ибрахимович разкри, че е чакал четири години, с цел да си отмъсти на някогашния бранител на Интер Марко Матераци и да го прати в болничното заведение. Причината за това е рисково влизане на бранителя против шведа, което принудило нападателя да напусне терена в мач сред Ювентус и “нерадзурите” през 2006 година, написа sportal.

“Бях в Юве и играхме против Интер. Матераци влезе в краката ми като наемен палач и ме нарани. Той беше недодялан футболист, няма проблем в това. Но има два метода, по които да си недодялан, като единият е да се целиш да нараняваш. Дори Паоло Малдини беше недодялан състезател, само че с друга цел. Става въпрос за Ювентус - Интер през 2006 година и след фаула на Матераци трябваше да напусна терена за миг. Треньорът Фабио Капело ми сподели, че ще ме размени, само че аз му отвърнах, че ще продължа. Исках да се върна на терена, с цел да си отмъстя на Матераци. Ако някой ми стори сходно нещо, аз не го не помня. След две минути обаче болката беше прекомерно огромна и нямаше по какъв начин да играя. След това прекосих през Интер, Барселона, Милан…

В първия ми мач против тях, Дербито на Милано през 2010/11, всички почитатели на Интер бяха настроени против мен. ОК, това ме стимулира. Но в случай че нямаш никакъв надзор, това не е добре. Ще загубиш хладнокръвие и ще направиш някоя нелепост. Тогава завоювах дузпа и кой ме фаулира? Матераци и по този начин - 1:0 за Милан. През втората част той ме приближи и аз стоварих таекуондо удар върху него. Изпратих го в болничното заведение. Деян Станкович ми попита за какво съм го направил, а аз му отговорих: Чаках този миг четири години. Ето защо”. Каквото повикало, такова се обадило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР