Златан Ибрахимович най-накрая се отърси от проблемите с контузии, като

...
Златан Ибрахимович най-накрая се отърси от проблемите с контузии, като
Коментари Харесай

Ибрахимович се отчете с гол и автогол при успех на Милан над Болоня с два червени картона

Златан Ибрахимович най-сетне се отърси от проблемите с травми, като бе забъркан в на практика всичко най-интересно към триумфа на Милан в гостуването на Болоня с 2:4 в Серия А.

Рафаел Леао се възползва от асистенцията на шведа в 16' при една страхотна контра-атака на росонерите, а скоро по-късно Адама Сумаоро бе изпъден с пряк червен картон за извънредно влизане, след което се стигна и до меле сред играчите.

Давиде Калабрия удвои задатъка на „ росонерите “ с гола си в 35', с цел да успокои съоборниците си, че победаата е неизбежна.

Не такова бе настроението при започване на втората част, когато при един корнер Ибрахимович си вкара автогол в опит да почисти топката. Минута покъсно Муса Бароу изравни, с цел да шокира кандидат-шампионите.

Устремът на домакините обаче бе пречупен дефинитивно в 58', когато в 58' Роберто Сориано се трансформира във втория състезател с червен картон в срещата за нарушаването му против Фоде Бало Туре.

Неизбежното се случи в следствие и Исмаел Бенасер върна задатъка на Милан, а в последната минута Ибрахимович се реваншира за гол в вярната врата за крайното 2:4.

Милан продължава серията си без загуба в италианския шампионат и преди гостуването на Наполи против Рома клубът се изкачи до първата позиция в таблицата.

Four's Ibra's lucky number tonight. Find out why ➡️

Quattro è il numero fortunato di Ibra stasera: scopri perché ➡️
— AC Milan (@acmilan)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР