Златан Ибрахимович демонстрира, че не се притеснява от пандемията от

...
Златан Ибрахимович демонстрира, че не се притеснява от пандемията от
Коментари Харесай

Ибрахимович не се притеснява от вируса и продължава да тренира

Златан Ибрахимович показва, че не се тормози от пандемията от ковид. Шведската звезда е в родината си и през днешния ден за повторно взе участие в подготовка на Хамарби. Нападателят на Милан има 25% % от акциите на локалния клуб.

Рестрикциите за ограничение на ковид в Швеция са доста по-леки, в сравнение с в другите европейски страни и тренировките са позволени, въпреки и мачовете да са мощно лимитирани.

Det bjöds på ett gäng när Abbe Khalili, Muamer Tankovi, @vladarodic och @Ibra_official var i farten efter dagens pass. #Bajen pic.twitter.com/qKCS81ac27
— Hammarby Fotboll (@Hammarbyfotboll) April 13, 2020
Днешната подготовка бе разнообразна във връзка с времето, като част от нея мина под блестящо слънце, а друга - при снеговалеж. Според очевидци в един миг Златан се е разкашлял, само че това по никакъв метод не го тормозило и той траял да тренира удари към вратата.  Златан улови щука исполин " Той попита дали може да тренира с нас и ние явно се съгласихме. Не знам какъв брой дълго ще го прави. Това зависи от протичащото се по света ", показа президентът на Хамарби Ричард декор Юкскул предходната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР