Златан Ибрахимович даде знак, че съществува възможност да се върне

...
Златан Ибрахимович даде знак, че съществува възможност да се върне
Коментари Харесай

Ибрахимович си остави вратичка за връщане в националния отбор за световното

Златан Ибрахимович даде знак, че съществува опция да се върне в националния тим за международното състезание в Русия. По думите му " вратата не е затворена ", само че посочи, че основно значение има в каква форма е.

" Ще забележим, това е сложен въпрос. Важно да чувствам, че мога да съм от изгода. Не желая да дойда, единствено тъй като съм някого ", сподели Ибрахимович пред медиите в страната си при откриването на собствен тенис център в Стокхолм.

Нападателят съобщи, че му е било мъчно да гледа по какъв начин националният тим играе без него. " Липсва ми. Когато си играл за националния тим 20 години и към този момент не си част от него, а гледаш другите по какъв начин играят, е мъчно. "

По думите му шведските футболисти са се справили добре с работата си. Отборът преодоля Италия и се класира за международното.

Ибрахимович е рекордьор за Швеция с 62 гола в 116 мача. Той се отдръпна от националния след отпадането от Евро 2016. След това от април 2017 година започнаха проблемите му с травми, поради които има малко мачове за " Манчестър юнайтед ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР