ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща отново през март ортопеда д-р Дженгиз,

...
ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ посреща отново през март ортопеда д-р Дженгиз,
Коментари Харесай

За всички пациенти с ортопедични заболявания - безплатни консултации в Бургас с д-р Дженгиз Чабукоглу на 15-ти и 16-ти март 2024 г.

ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ посреща още веднъж през март ортопеда доктор Дженгиз, този път в Бургас. Той е експерт по обща ортопедия и травматология с повече от 30 години опит. Д-р Дженгиз е извънредно добър хирург в региона на ортопедичните болести при деца, практикуващ в „ Университетска болница Окан “. Специалист е в лекуването и на възрастни пациенти с дегенеративни и възпалителни болести на опорно-двигателния уред.



За да се запишете за безплатните съвещания с доктор Дженгиз Чабукоглу в Бургас на 15-16.03.24 година, можете да се свържете със ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ на тел. 0878500730 .

Ще имате опция да получите профилирана здравна консултация, второ мнение или лекуване в чужбина по отношение на:
Детска ортопедияДЦПTибиална хемимелия (Синдром на раздвоена ръка/крак)Вродени деформации на стъпалотоДисплазия на тазобедрени ставиФибуларната хемимелия (отсъствие или недоразвитие на дребния хрущял)Болест на ПертесДеформацииУвеличаване на ръстаОбща ортопедияAртроскопски операцииРазкъсване и възобновяване на менискусВъзстановяване след разкъсване на предна кръстна връзкаАртроскопско възобновяване на скъсване на ротаторния маншон (съвкупност от увреждания като тенденит и бурист, породени от отчасти или цялостно скъсване на едно или повече сухожилия)Изкълчване на рамотоНаранявания на връзкитеКолянна, тазобедрена, лакътна и раменна протезаOперации за проверка на протезиСчупванияТравми и други
Безплатните съвещания с ортопеда са подобаващи за Вас, в случай че:

• Имате открито ортопедично заболяване

• Се нуждаете от второ мнение

• Се интересувате от лекуване в чужбина, в частност Турция

Как да запазите час за безвъзмездна консултация?

На тел. 0878500730 (ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “)

• Чрез питане на уеб страницата www.medikara.bg

Какво Ви е належащо за консултирането?

Медицински документи и образни проучвания.

Имайте поради, че по време на консултациите не се правят физикални прегледи.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР