Зинедин Зидан реагира на обвиненията на Алваро Мората, че е

...
Зинедин Зидан реагира на обвиненията на Алваро Мората, че е
Коментари Харесай

Зидан към Мората: Няма маловажни мачове

Зинедин Зидан реагира на обвиняванията на Алваро Мората, че е напуснал Реал Мадрид в посока Челси, защото не е играел задоволително във значими мачове за испанския гранд. 25-годишният футболист подписа с лондончани през предишния юли.

По думите на Мората той е бил заставен да напусне "Сантяго Бернабеу ", тъй като не е участвал задоволително в огромните мачове на Реал под управлението на Зинедин Зидан.

Треньорът обаче отвърна, че казусът изобщо не е подобен. Пред Metro Зинедин Зидан съобщи, че играчите може и да мислят, че някои мачове са по-важни от други, само че това не е вярно.

"Няма маловажни мачове. Всички желаят да играят против ПСЖ повече, в сравнение с против тимовете в Примера, които може да са зад нас в класирането. Това ще стане явно, в случай че стартират да мислят по този метод. Но това е неточност ", разяснява треньорът на Реал Мадрид.

"Важно е по какъв начин се усеща даден състезател в тима. Мората би трябвало да намерения по друг метод върху това, тъй като той оказа помощ за триумфа на отбора ", добави Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР