Зинедин Зидан е поставил „на изчакване“ оферта от , тъй

...
Зинедин Зидан е поставил „на изчакване“ оферта от , тъй
Коментари Харесай

ПСЖ иска Зинедин Зидан, а Зизу иска Франция

Зинедин Зидан е сложил „ на изчакване “ оферта от , защото французинът има голямо предпочитание да поеме националната селекция на родината си, предават разнообразни медии.
Световният първенец с Франция е спряган постоянно за поста на „ петлите “, само че напоследък от ден на ден се ускориха спекулациите, че Зидан може да поеме деветкратния първенец в Лига 1, заменяйки Маурисио Почетино през лятото.
Според RMC Sport, 49-годишният Зизу обаче изчаква да види какво ще се случи с работата на Дидие Дешан, защото желае да поеме Франция с преимущество пред ПСЖ. Дешан ще води „ петлите “ на идния Мондиал 2022 в Катар, на който тимът му ще пази международната купа, а в случай че договорът на настоящия селекционер бъде продължен, то Зидан може да промени мисленето си.
Бившият ментор на Реал Мадрид на няколко пъти отхвърля съответни оферти от притежателите на ПСЖ, откакто катарските босове му предлагаха заплата от 12 милиона евро на година, както и цялостен надзор върху прехвърлянията, които ще се случват при негово управление.
Зидан няма работа от юни 2021-а година, когато напусна за повторно Реал Мадрид.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР