Зинден Зидан скоро няма да работи в Премиър лийг по

...
Зинден Зидан скоро няма да работи в Премиър лийг по
Коментари Харесай

Световен шампион с Франция: Зидан няма да работи в Премиър лийг по една причина

Зинден Зидан скоро няма да работи в Премиър лийг по простата причина, че не приказва британски. Такова мнение изрази някогашният негов съотборник в националния тим на Франция Еманюел Пти. В последните дни името на Зидан, който преди време бе в полезрението и на Манчестър Юнайтед, е свързвано с лондонските Челси и Тотнъм, останали без  мениджъри след раздялата надлежно с Греъм Потър и Антонио Конте.

" Зидан няма да пристигна в Англия. Определено. Знаете ли за какво? Защото той не приказва британски. Това е истината. Познавам от години Зидан и методът, по който поддържа връзка с играчите. Той е доста непосредствен с тях и желае непрестанно да беседват. Комуникацията с футболистите е приоритет за него. Той не желае някой да превежда всичко, което каже ", разяснява Пти. 

Въпреки това Зидан е един от тримата фаворите за мениджърския пост на " Стмафорд Бридж ", като букмейкърите на Острова слагат французина на трето място след Юлиан Нагелсман и Маурисио Почетино. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР