Зимният сезон по курортите е в разгара си и въпреки

...
Зимният сезон по курортите е в разгара си и въпреки
Коментари Харесай

Ски училището у нас подгони тарифи като в Аспен

Зимният сезон по курортите е в разгара си и макар инфлацията на услугите, ски учебните заведения са цялостни, а свободни дати за деца към този момент има тук-там чак за средата на февруари, осведомиха фенове на зимните спортове Lupa.bg. Цените обаче за зима 2021-2022 гонят тези в Аспен, оплакват се родители. Тарифите на самостоятелните образования гонят 1000 лв. единствено за курс от 5 дни при 2 до 3 часа дневно процедура.

На Витоша, Боровец и в Пампорово " офертата " стартира от 75 кинта на час, като в тях не влиза нито съоръжение, нито екипировка, нито въжен превоз картата, а единствено работата на инструкторите. По-евтино, само че още веднъж непостижимо за редица родители в страната, е ски и сноуборд образованието в група.

В София пакетите за 5 дни за дребните сред 4 и 7-годишна възраст варират сред 480 и 520 лв., като в сумата се включват и разноските за превоз до Алеко, само че не и въжен превоз картите. За сметка на това ски учебното заведение обезпечава всичко останало - самите ски, щеки, каски и други, без обяда на малчуганите. За този сезон той излиза по 7-8 лв. на калпак дневно.

Подобни са и сумите при проведено посещаване на цели групи от детските градини в столицата. По-изгодни са офертите за няколко уикенда в планината с шус по детските писти - сред 300 и 400 лв. при 2 часа образование дневно, сочи още нашата информация.

Тази година цените са с сред 30 и 40% по-високи, спрямо предишния сезон на фона на бруталната инфлация в страната с публично годишно повишаване от най-малко 8 на 100.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР