Зимните вируси като грип и норовирус нарастват, тъй като здравните

...
Зимните вируси като грип и норовирус нарастват, тъй като здравните
Коментари Харесай

Болничните проценти за грип и норовирус скочиха със 70% - британците казаха да останат вътре, ако имате кашлица

Зимните вируси като грип и норовирус нарастват, защото здравните шефове предизвестяват хората да се самоизолират, в случай че стартират да усещат, че се появява кашлица.

Ръководителите на NHS споделиха, че здравната система към момента е „ в разгара на зимата “, защото болничните данни за Англия демонстрират приблизително 2226 приети в болница пациенти с грип всеки ден предходната седмица. Това е растеж от 70% за един месец и е с три четвърти повече от същия месец на предходната година.

Норовирусът през зимата повръща приблизително 688 пациенти в болница всеки ден предходната седмица, което е с 80% повече по отношение на предишния месец и 75% повече от същия интервал на предходната година. Заетостта на леглата на NHS е най-висока през зимата и данните демонстрират, че зимните вируси от ден на ден циркулират в общността.

Отделни данни от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство допускат, че един на всеки 50 души има Covid. Проф. Джулиан Редхед, шеф за незабавна помощ на NHS в Англия, сподели: „ Тези числа демонстрира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР