Зимните олимпийски игри в Пекин, които ще се проведат от

...
Зимните олимпийски игри в Пекин, които ще се проведат от
Коментари Харесай

15-годишната руска фигуристка, която постигна немислимото

Зимните олимпийски игри в Пекин , които ще се проведат от 4 до 20 февруари, към този момент са в разгара си и милиони хора по света са пред тв приемниците, като с боязън наблюдават по какъв начин ще се оправят едни от най-хубавите спортисти в зимните дисциплини.

И ние не сме изключение, по тази причина няма по какъв начин да не дадем заслуженото удивление на 15-годишната съветска фигуристка Камила Валиева, която с осъществяването си върху леда направи по този начин, че всички да приказват за нея.

Във волната стратегия на отборната конкуренция в Пекин 15-годишната състезателка скочи по безукорен метод четворен салхов (скок, наименуван на името на шведския фигурист Улрих Салхов, който го извършва за първи път през 1909 г.). Така тя стана първата жена в историята, изпълнила четворен скок на Олимпийски игри .
 Снимка 562649

Още по-забележителното е, че в програмата на Валиева имаше заложен освен един четворен скок, а цели три. Тя направи четворен салхов, троен аксел и четворен дебелак, който обаче не съумя да приключи и падна. Въпреки това тя изпревари всички съпернички с резултат от 178.92 точки, пишат от CNN.
 Снимка 562650

Валиева е единствено на 15 години и е настояща съветска и европейска шампионка. Тя е носителка на международни върхове в къса и волна стратегия.

Постижението на младата съветска фигуристка не остана неусетно и от Алек Болдуин, които изрази възхищението си от осъществяването на Камила Валиева в история в своя Instagram профил, не пропущат да отбележат от Daily Mail.
 Снимка 562651

" Обичам Олимпийските игри, тъй като даже в такива пандемични времена планетата замръзва, с цел да гледа с удивление по какъв начин спортисти и актьори като Камила Валиева ни демонстрират хубостта на този свят единствено с осъществяването си. Песен. Поема. Картина ", написа Болдуин, а Камила не пропусна опцията да му благодари още веднъж в история, само че в своя Instagram.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР