Зимните месеци дойдоха и още преди да разберем, облякохме палта,

...
Зимните месеци дойдоха и още преди да разберем, облякохме палта,
Коментари Харесай

Най-добрите плажни дестинации за зимата

Зимните месеци пристигнаха и още преди да разберем, облякохме палта, сложихме ботуши, шалове и ръкавици, а студеният вятър пищи в ушите ни, написа profit.bg.

Забравете за риенето на сняг, дебелите пуловери и тежките апрески. Някъде там има място, което ви чака – с бели пясъци, парещо слънце и време, за което се нуждаете от сандали, леки облекла, слънчеви очила и крем против изгаряне.

Кои са най-хубавите плажни дестинации през нашата зима? Вижте една ранглиста на Active Times.

Хорсшу бей бийч, Бермуди



Това място ще ви завладее със слънчеви лъчи, благоприятни условия за гмуркане и фотоси. Забавлявайте се на розовия пясък, насладете се на кристално чистите сини води и изживейте дейна почивка – от проучване на пещерите, през пешеходен туризъм, до колоездене.

Мауи, Хавай



Мауи е прочут с водните спортове, вълнуващи завършения и зашеметяваща естествена хубост. Отдалечените места са спиращи дъха, изгревът е като от друга планета, а плажовете са прелестни.

Мауи предлага най-хубавото от двата свята - спокойна атмосфера, само че и рисково премеждие.

Рио де Жанейро, Бразилия



Обграден от високи върхове, буйни дъждовни гори и красиви плажове, Рио е зашеметяващо и приключенско бягство. Опитайте парапланеризъм, плуване, парашутизъм, гребане, каяк, гмуркане или рафтинг.

Ипанема Бийч е емблематичното място, което ще ви даде нова визия за отмора.

Санта Лучия



Това е една от най-хубавите островни ваканционни дестинации в света, където всеки плаж е наличен и подобаващ както за хора, търсещи отмора, по този начин и за феновете на сърфа.

Роатан, Хондурас



Водата е девствена. Няма светлини в този 4 благи необятен и 35 благи дълъг остров. Той е заобиколен от втория по величина коралов риф в света и един от най-разнообразните в региона. Тук се организират и шампионати по гмуркане.

Зихуатанейо, Мексико



Също прочут като Zihua, туристите го считат за тихоокеански парадайс. Тук ще намерите красиви плажове и другарски настроени хора. Чакат ви невероятни крайбрежия и зашеметяващи дребни заливи.

Аруба



Аруба се счита за съществена туристическа дестинация и в случай че се отправите към нея, не забравяйте Eagle Beach - един от най-забележителните в света. Той е най-добре прочут с чистия и мек бял пясък. Има сенчести места за пикник и къщички, в които да се скриете от слънцето.

Бали, Индонезия



Това е едно от най-фотогеничните ваканционни места на планетата. Често именуван " Островът на боговете ", Бали притегля рисковани пътешественици и пленява с морски крайбрежия, планини и вулкани.

Насладете се на дните си на плажа и се качете на на слон, с цел да се разноските в джунглата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР