Зимните бури и затварянето на кина в Северна Америка не

...
Зимните бури и затварянето на кина в Северна Америка не
Коментари Харесай

„Mean Girls“ заема 1-во място в боксофиса. Така че донесете.

Зимните стихии и затварянето на кина в Северна Америка не помрачиха началния уикенд на „ Зли девойки. Изданието на Paramount, приспособено от мюзикъла на Бродуей и кино лентата Tiny Fey от 2004 година, завоюва 28 милиона $ през първите си три дни в кината съгласно оценки на студиото в неделя. Без да се регистрира инфлацията, това е повече от 24,4 милиона $, които първият филм направи през първия си уикенд.

Състезанието „ Mean Girls “ през празничния уикенд на Мартин Лутър Кинг младши включваше няколко нови издания, като кино лентата на Джейсън Стейтъм „ Пчеларят “ и продуцираната от Джей Зи библейска ирония „ Книгата на Кларънс, ” в допълнение към множеството кандидати за награди, които се възползват от шума от скорошните номинации и Златните глобуси.

Както при „ Барби ”, различен въодушевено розов филм, женската аудитория съставлява голямото болшинство от купувачите на билети за първия уикенд за „ Зли девойки “. Според екзитполове 70% са били на възраст сред 18 и 34 години, което, да, означав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР