Зимни спортове и целогодишна активност с Huawei Watch GT 2

...
Зимни спортове и целогодишна активност с Huawei Watch GT 2
Коментари Харесай

Времето на зимни спортове е сега! Заедно с Huawei Watch GT2 Pro можете да спортувате свободно през цялата година!

Зимни спортове и целогодишна интензивност с Huawei Watch GT 2 Pro

Зимата предлага чудесни условия за композиция от релакс и спортове навън, сезонни спортове, тичане през цялата година или извършения с телесно тегло. Спектърът от способи, по които можете да се поддържате физически дейни е голям, а грациозен сътрудник във всичко това могат да бъдат новите Huawei Watch GT2 Pro и Watch Fit. Освен голям брой спортни функционалности, оферират подробна информация за значими параметри на физическото и психическото ви здраве, като пулс, равнище на кислорода в кръвта, равнище на стрес, и качество на съня.

Възнамерявате ли да прекарате още една вечер под одеялото с чаша чай? Комбинацията от ранното свечеряване и студените температури не подготвят към физическа интензивност или пък към овакантяване на комфорта на топлия Ви дом. Въпреки това ще е добре да се опитате да се мотивирате и да усетите удоволствието от това да практикувате обичания си спорт или пък да опитате нов подобен. Както споделят, спортът е здраве и сигурно ще повиши равнищата на ендорфин у Вас, ще увеличи тонуса Ви и ще Ви извърши с положителна сила. Междувременно, Huawei Watch GT2 Pro ще се затвърди като съвършения събеседник във Вашите тренировки през цялата година!

Време е да загреем!


Ако сте почитател на ските или на сноуборда, прекарвайте уикенди на пистите. Безопасността е преди всичко, оборудвайте се с шлем и очила, защитна жилетка за гърба Ви също е добра концепция. И когато избирате следващия си моден тоалет, не забравяйте, че би трябвало да можете да се движите свободно и да Ви е удобно, когато го носите. Добавете към него и Huawei Watch GT2 Pro. Защо? Най-новият смарт часовник на Huawei Ви дава подробна информация като сърдечен темп, междинна скорост, оптимален надолнище и информация за ски пистите. Освен това, можете да получавате гласови вести, в случай че някой от индикаторите е отвън нормата. Незаменим сътрудник, който Ви оказва помощ да поддържате необикновен баланс при високи скорости!





Тренирайте през цялата година

Не можете да си визиите една седмица, в която да не упражнявате? Дори в актуалните условия, налице са доста разнородни благоприятни условия, а богатото меню със спортни интензивности, които наблюдават Watch GT 2 Pro и Watch Fit може да ви въодушеви и за нови провокации. Поставете си цел. Независимо каква е тя, можете да разчитате на смарт часовниците на Huawei да ви стимулират по пътя към нея.

Всеки път, когато упражнявате, Watch GT2 Pro или Watch Fit ще бъдат до Вас, с цел да наблюдават напредъка Ви, ще ви оказват помощ да разчитате индикаторите си и даже да планирате по кое време да бъде идната Ви подготовка. Искате да подобрите бягането си, само че не знаете от кое място да започнете? Watch GT2 Pro идва с над 10 разнообразни научно подкрепени професионални курсове за тичане, с цел да Ви насочи в вярната посока. При добра мотивация, нито неприятното време, нито затворените фитнеси могат да ви спрат. Възможността да упражнявате на закрито, даже единствено със лично тегло, са налице и са отразени и в смарт часовниците на Huawei. Набирания, коремни преси или разпъване – изберете тези извършения, които дават отговор на потребностите Ви.

Новият Huawei Watch GT2 Pro е основан на личен чипсет за носими устройства на Huawei с интегрирана хетерогенна архитектура с голям брой ядра, които си сътрудничат, с цел да обезпечат висока продуктивност при ниска консумация на сила. Това дава опция за реализиране на емблематичния за серията Huawei GT дългогодишен живот на батерията за следене на тренировките, премерване на пулса, мониторинг на съня и на наситеността на кръвта с О2 и доста други функционалности.

Huawei Watch GT2 Pro работи безпроблемно с всеки смарт телефон, в това число тези с iOS и Android. Има и още. Благодарение на приложението Huawei Health ще можете да достъпвате с лекост Вашите спортни и здравни индикатори. Гореща вест за софтуера на смарт часовниците е, че след последната актуализация, към този момент освен Watch GT 2 Pro, a и Watch Fit може да следи наситеността на кръвта с О2 непрекъснато, да демонстрира статистика и да сигнализира при притеснителни промени.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР