Зимна олимпиада ще покаже кой е най-добър в канадска борба

...
Зимна олимпиада ще покаже кой е най-добър в канадска борба
Коментари Харесай

Училище си прави зимна олимпиада

Зимна олимпиада ще покаже кой е най-хубав в канадска битка с плетени ръкавици на ръцете на 20 декември в СУ " Св. св. Кирил и Методий ". Веселото съревнование, в което по-важно е присъединяване, в сравнение с успеха, залага и на още една дисциплинираност - " Музикален стол ". То е кулминационната точка на цяла поредност предпразнични начинания, които стартират още в понеделник. По традиция през декември учениците майсторят коледна декорация и сувенири, която след това продават в коледен базар. Този път обаче насочат предизвикателство към свои връстници, другари, преподаватели, родители: " Тази Коледа чудесата вършиме вие! ". Всички могат да се включат в следобедни ателиета " направи си самичък " от 15 часа във фоайето на първия етаж в школото, а мотото е „ Деца оказват помощ на деца “.
Изделията, направени в работилниците „ Коледна декорация “ и „ Коледна картичка “, ще бъдат изложени за продажба на базара. Събраните средства ще са за възпитаници от СУ “Св. св. Кирил и Методий “, нуждаещи се от финансова поддръжка.

В понеделник е ателието „ Коледна декорация “, в което всеки може да употребява въображението си за изработката на неповторими предмети от подръчни материали. На идващия ден тематиката е „ Коледна картичка “, като може да се майсторят и дребни книжки с илюстрации или коледни късметчета с пожелания и наричания. На 19 декември следва „ Коледен следобяд на гениите “, в който всеки може да опише обичани, радостни и необикновени истории, да болести със своето празнично въодушевление.
Зимната олимпиада затваря цикъла на 20 декември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР