Зимбабвийка се омъжи в болницата, където ръката й беше ампутирана,

...
Зимбабвийка се омъжи в болницата, където ръката й беше ампутирана,
Коментари Харесай

Крокодил отхапа ръката на Занел, но малко след това тя преживя най-хубавия ден в живота си

Зимбабвийка се омъжи в болничното заведение, където ръката й беше ампутирана, откакто я атакува крокодил, заяви Агенция Франс Прес. Занел Ндлову-Фокс сподели " Да " на годеника си в параклиса на болничното заведение в Булауайо пред 60-има посетители.


Няколко дни преди този момент, до момента в който двамата с годеника й били на отмора до водопада Виктория и гребели с н адуваема лодка по река Замбези , Занел била нападната от крокодил. Той изскочил от водата и захапал ръката й, както и лодката, която почнала да спада. Крокодилът още веднъж я захапал и я задърпал към водата. Тогава на помощ се притекъл бъдещият й брачен партньор, който я уловил за талията и почнал да удря животното.

 Преглед на изображението в Twitter Занел била евакуирана до болничното заведение с хеликопте р, само че се наложило да отрежат ръката й.



" Този случай ме накара да осъзная смисъла на нашата връзка. За положително или неприятно, в здраве или болест. И за секунда не съм си помислял да анулира сватбата ", сподели младоженецът.

Източник: Дарик
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР