Зимата вече чука на вратата, градусите ежедневно стават все по-ниски

...
Зимата вече чука на вратата, градусите ежедневно стават все по-ниски
Коментари Харесай

Забравете за това зимно яке, демоде е и ще изглеждате нелепо

Зимата към този момент чука на вратата, градусите всекидневно стават все по-ниски и е време да помислите за избора на връхни облекла, които да ви топлят в студа. Едно от най-подходящите решения е пухеното яке.

Много дами залагат на него, тъй като е комфортно и съвместимо с разнообразни визии.

Не всички модели обаче за идния зимен сезон наподобяват стилни и акцентират вярно фигурата ви.

Има и доста подли кройки, които освен ще ви създадат непривлекателни, само че и фокусът им ще падне върху проблемите зони.

Пухено яке " caterpillar "

Това е яке вид „ гъсеница “. По едно време това бе на върха на известността. Знаменитости и блогъри носеха точно такива модели. За страдание този модел може да е доста подъл и да работи против всяка фигура.

Работата е там, че удължената и стегната кройка на продукта, акцентира всички дефекти. В резултат на това може вместо да изглеждате стройни, да лъснат всичките ви непотребни килограми с акцент на проблематичните зони и бедрата. Това пухено яке също може да подчертае коремчето ви.

Особено внимание заслужават моделите, които се доставят с колан, който образно уголемява раменете и бедрата. Освен това, в случай че гъсеничното яке е направено от много тъничък материал, който не държи формата, то неотложно прави визията евтина, а външният ви тип блудкав.

Този модел може да бъде определен единствено от тези със стройна и изящна фигура, само че даже и в този случай, в дълго, плътно пухено яке с хоризонтални шевове има огромен риск да не изглеждате добре.

Какво да облечете?

Достоен и ефикасен сурогат през зимата на 2023 година ще бъде модел, който подхожда на съвсем всички дами и девойки - свободно яке с дължина над коляното. Не забравяйте, че овърсайзът би трябвало да е сдържан.

В противоположен случай има риск да изглеждате торбести и небрежни, както и съществено да скъсите краката си, в случай че сте ниски.

В противоположен случай това пухено яке е безупречно: под него можете да носите обемни пуловери в тандем с панталони и дънки с висока талия и отново да изглеждате съвременно и стилно. Този артикул също наподобява добре в дует с женствени макси поли и жилетки. След като сте създали избор в интерес на подобен модел, не е нужно да се притеснявате, че ще съкрати краката ви или ще сътвори обемно изображение.

Модерни цветове през 2023 година ще бъдат мрачно синьо, шоколадово и блестящо алено, което със самия си тип ще ви стопли в студеното време и ще ви накара да мислите за слънцето.

Друго неоспоримо преимущество на свободното пухено яке е, че то се съчетава еднообразно добре както с високи ботуши, по този начин и с всеки модел боти.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: яке мода зима зимно яке
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР