Зимата се завърна с пълна сила по високите части на

...
Зимата се завърна с пълна сила по високите части на
Коментари Харесай

Зимата се върна с пълна сила в тези части на България

Зимата се завърна с цялостна мощ по високите елементи на Родопите, сочи информация на. Обилен сняг вали сега в региона на Пампорово. 

След обяд ще остане облачно, тук-там, основно в Южна България и североизточните региони ще превали дъжд. Вятърът ще е сдържан, от северозапад, в Източна България – от североизток. Максимални температури - сред 7° и 12°. По-късно от северозапад облачността ще стартира да се раздира и да понижава.

През нощта ще бъде най-вече ясно, ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, в София – към 1°. Утре преди обяд ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. След обяд облачността ще е променлива, постоянно забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 15°. 

Над планините облачността ще е променлива, след обяд - постоянно забележителна, само че единствено на обособени места в Централния Балкан ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 2°, на 2000 метра – към минус 4°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР