Зимата е време, когато основният стремеж е да се облечете

...
Зимата е време, когато основният стремеж е да се облечете
Коментари Харесай

Как да останете модерни и през зимата?

Зимата е време, когато главният блян е да се облечете по този начин, че да ви е топло и да останете сухи. И някак си модата остава на назад във времето. Но улеснение и жанр могат да бъдат съвършено съчетани даже и зимно време.
 Смели цветове
Това, че всички към вас вървят в сиво и кафяво зимата, не значи, че и вие би трябвало да се поддавате на този стандарт. Бъдете разнообразни и изпъкнете с цветни фешън решения. Какво ще кажете за палто в цвят циклама или пък яркозелено палто. Може да съчетаете с шапка в същия цвят или пък да оставите палтото да бъде акцента в зимната ви визия. 

 

 Добави изложение

 
Ефектни плетива
Зима е въпреки всичко и няма по какъв начин да подминете с лека ръка плетивата. Но не става въпрос за елементарни пуловери и плетени ръкавици. Заложете на ефектни кройки, дебелина на преждата и типове плетка. Изберете едроплетен шал или пък тънък пуловер от лъскава прежда с оплетка вид броня. 

 

 Добави изложение

 
Слънчеви очила и зимно време
Слънчевите очила от дълго време не са единствено летен аксесоар. Даже доста офталмолози поучават да носите слънчеви очила през слънчевите и снежни дни, с цел да предпазите очите си. А в света на модата очилата са супер шлагер за всяка една визия и могат да реализират резултата " Уау ", в случай че сте ги подпрали вярно. 

 

 Добави изложение

 
Ярък маникюр
На пук на сивото и мокро зимно време, изберете ослепителен маникюр, който да съчетаете с други дребни аксесоари като обици, огромно колие, колан или пък дамска чанта. 

 

 Добави изложение

 
Чадър в звук
Навън е дъждовно, а ви следва значима среща или пък събитие, на което се чака да блеснете със жанр. Няма проблем. Вземете чифт ярки гумени ботуши и ги съчетайте с огромен чадър в същия звук. Ако пък желаете да се придържате към публична сиво-черна гама, тогава заложете на черни лачени гумени ботуши и изцяло транспарантен голям чадър. Добавете и лачен черен колан и изцяло транспарантна дамска чанта, с цел да завършите стила си. 

 

 Добави изложение

 
Гумени ботуши, обувки на платформа или апрески
И трите могат да бъдат съвременни стилни и съвършено да приключват стилната ви зимна визия. Изберете цветни ботуши, които да съчетаете с различен аксесоар от облеклото си. Или пък заложете на високи обувки на платформа, които ще ви държат на високо от студената вода и локвите. А може пък да заложите на безспорната класика за зимното време - апрески, които ще държат краката ви топли и сухи. В днеешно време стилните марки надвишиха себе си, създавайки стилни, ефектни и даже публични апрески, с които умерено може да носите и костюм даже. 

 

 Добави изложение

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР