Зимата е в разгара си, но някои упорито продължава да

...
Зимата е в разгара си, но някои упорито продължава да
Коментари Харесай

Зимното облекло на Салма Хайек - един яркожълт изрязан бански костюм

Зимата е в разгара си, само че някои настойчиво продължава да преследват слънцето. Като Салма Хайек, да вземем за пример. Холивудската звезда, която през целия летен сезон се забавляваше, като пътуваше по света и носеше стилни бански костюми и тропически ансамбли, реши да пренебрегне студеното време и още веднъж да се разгорещи с чифт зашеметяващи изрязани бикини.

Ето за какво неотдавна актрисата се включи в обществените мрежи, с цел да разкрие " неделното си въодушевление " с една целуната от слънцето фотография.

В фрагмента виждаме Салма - усмихната и позираща в жълт бански от две елементи, с флорален десен в синьо и розово. Единственият аксесоар са тъмните слънчеви очила, а това което най-силно впечатлява е невероятната фигура на 57-годишната холивудска актриса.



Но Хайек е зашеметяваща освен в нищожни бански костюми. Тя наподобява постоянно изкусително и на аления килим, а още едно доказателство за това е скорошната ѝ поява на 3-тата годишна галавечер на Музея на филмовата академия. За случая звездата носеше стилна и семпла бяла рокля на Gucci, която съвършено наблягаше хубостта ѝ.

А малко преди този момент пък Салма Хайек влезе в заглавията на вестниците - с наличието си на ревюто на Balenciaga в Лос Анджелис, представящо най-новата сбирка на марката. Тогава тя блесна в напълно черен отбор, състоящ се от прилепнала по тялото миди рокля, съчетана с обувки с висок ток в розов нюанс и подобаваща чанта, напомнят от Hola. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР