Зимата е студен на моменти потискащ период, който ни задължава

...
Зимата е студен на моменти потискащ период, който ни задължава
Коментари Харесай

Идеи за любовни срещи през зимата

Зимата е леден на моменти тягостен интервал, който ни задължава безусловно да си стоим в къщи или да посещаваме едни и същи места, на които знаем, че няма да умрем от мраз. Това, обаче, може да се стори скучно на любовния ви живот. За благополучие, не е нужно да се „ зазимявате ” у дома и да чакате пролетта, с цел да си изкарате радостно с обичания. Вижте няколко места, които ще ви разсеят и на които ще си изкарате хубаво и друго от студеното ежедневие.
- Направете сантиментална вечеря, напълнете ваната и поканете обичаният да ви пристигна на посетители или да се причисли, в случай че живеете дружно. Така ще забравите за студеното време и ще се отдадете на любовната приказка в мразовитата нощ.
- Необичайна среща можете да си заформите на ледената пързалка с кънките на рамо. Това е едно приказно и красиво преживяване, на което сигурно няма да скучаете.
- Изненадващо за вашия сътрудник ще бъде да извършите една вечер по мъжки, само че с жена в него. На футболен мач на обичания му тим, ядене на чипс и бира, нещо с което ще го зарадвате и ще ви бъде занимателно и на вас.
- Най-класическата среща е да си останете дружно в къщи пред камината с по чаша алено вино в ръка. Това е извънредно сантиментален миг.
- Може да си извършите пикник измежду природата.Макар,че е зима още веднъж можете да си извършите прекрасен следобяд под някоя беседка на чист въздух. Издебнете някой безоблачен уикенд се разходете измежду природата. Облечете се топло и се наслаждавайте на зимната приказка.-
- Кино вечер също може да ви разнообрази и разсее от еднотипните дни. Закупете билети за някой нов филм и отидете с обичания човек. Пуканки, филм и обич. Какво друго му би трябвало на човек.
- Вълнуващо и приключенско бихте могли да си извършите с някоя забавна игра на въпроси и отговори, а за какво не и еротични. За да избягате от еднообразието включете фантазиите си на макс и просто забравете, че на вън е студено и няма какво да се прави.
Има още куп хрумвания за срещи през зимата, които да ви се сторят занимателни и радостни. Нужно е просто да развихрите въображението си и да се впуснете в деяние.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР