Зимата е сезонът, когато дори и най-прагматичните сред нас могат

...
Зимата е сезонът, когато дори и най-прагматичните сред нас могат
Коментари Харесай

Зимна приказка с Xiaomi: Коледа отмина, но тържеството на подаръците продължава

Зимата е сезонът, когато даже и най-прагматичните измежду нас могат да повярват, че джуджетата съществуват и че дядо Коледа в действителност ревизира листата с подаръците два пъти. Скоро ще събираме играчките от елхата, a с тях и празничния дух.

Xiaomi обаче афишират, че вълшебството не е завършило.

Докато прибирате коледните светлини в кутиите за следващата година, помислете за това – вашето последващо огромно премеждие може да стартира с едно просто извършване на покупки на Xiaomi устройство.

В играта, която провежда софтуерната марка, могат да вземат участие всички, закупили избрани модели смарт телефони от сериите Xiaomi, Redmi, Redmi Note. за присъединяване дава опция да се завоюват един от 13-те подаръка, които са подготвили от Xiaomi.

 Първата премия е ваучер за екскурзия в чужбина на стойност 2000 лв.. Пътуване, при което единственото ви обвързване ще е да решите дали да снимате залеза с новия си Xiaomi смарт телефон или просто да се радвате на момента.

Има и ваучер за СПА уикенд в гранд хотел Therme село Баня. Представете си да се потопите в басейна с гореща минерална вода, до момента в който на открито снегът прави света да наподобява като същинска картичка. Или последният модел Xiaomi скутер – за тези, които обичат вятъра в косите си (или в шапката си).

И по този начин, по какъв начин да участвате в тази зимна епопея? Купете някое от Xiaomi устройствата - от смарт телефоните Redmi A1 до Xiaomi 13 Pro, или за какво не таблет - в случай че обичате да гледате сериали в леглото. След това и... чакайте. Да, това е най-трудната част. Но кой знае, може би тъкмо вие ще бъдете един от 13-те щастливци, които ще намерят още един подарък - не под елхата, тъй като към този момент нея няма да я има. Кампанията включва покупки до 15 януари

Така че, обуйте си късметлийските чорапи и визуализирайте едно незабравимо Xiaomi странствуване. Възможно е тази зима вашият шанс да ви следва по петите, даже и откакто коледните лампички са прибрани.

И както към този момент знаете, Xiaomi постоянно гледа към бъдещето. Скоро ще показа и първия си електрически автомобил под името SU7. Той се предлага до 800 км пробег с едно зареждане и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди.

SU7 ще употребява платформата HyperOS, основана да дава нови функционалности за изкуствен интелект и междуустройствена взаимосвързаност.
Идеята е тя да свърза смарт телефоните с домашните технологии и с електрическите автомобили на Xiaomi.

Може би автобомобилът ще стане част от някоя бъдеща коледна акция на марката. Засега обаче да се концентрираме върху тазгодишните модели.

От Redmi Note серията– съвършеният сателит за всекидневието, съчетаващ функционалност и жанр, до впечатляващия Xiaomi 13 Pro, който, с помощта на колаборацията с Leica, трансформира всяка ваша фотография в произведение на изкуството.

Не пропускайте Redmi Note 12 – моделът, който се отличава със своята непреходна грациозност и мощ, или неговия 5G брат, Redmi 12 5G, който ви подсигурява съгласуваност и скорост, от които в никакъв случай да не се оплакваме.

За тези, които търсят нещо още по-новаторско - предлагаме Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro. Това са Xiaomi устройствата на бъдещето или най-малко сигурно на утрешния ден – с техните изключителни процесори и благоприятни условия за снимане, те са доста повече от просто смарт телефони.

Нека не забравяме за Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro – мощни, стилни и новаторски, идеалният избор за софтуерните пътешественици, които желаят да уловят всеки момент с кристална изясненост.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР