Зимата е най-доброто време за обновяване на кожата. Това е

...
Зимата е най-доброто време за обновяване на кожата. Това е
Коментари Харесай

3 съвета за красотата през зимата

Зимата е най-хубавото време за възобновяване на кожата. Това е времето, в което би трябвало да поставяме наложителен най-малко от грижи, с цел да я съхраним свежа и гладка, само че и за премахване на недостатъци като белези, пигментни петна и други, споделя Антоанета Цветанова, притежател на компанията за професионална козметика „ Антоанет ”. Програмата най-малко за зимна грижа за кожата, която тя поучава да следваме във времето от ноември до края на март, се състои от 3 стъпки:

1. Два пъти месечно пилинг с артикули на основата на киселини. Една от най-ефикасните в това отношение е гроздовата киселина, както и все по-широко прилаганите в професионалните студия, само че и в някои от новите артикули за домашна грижа гликолова киселина, салицилова киселина и прочие

2. Всяка вечер – нанасяне на артикул за нощна грижа върху добре почистено лице, който наложително съдържа ретинол (една от формите на витамин А). Това е една от най-важните съставки за здрава и млада кожа, защото въздейства на растежа и съзравянето на клетките от повърхонстния епителен пласт.

3.  Веднъж месечно – апаратна процедура за лице.

 Не всеки може да си разреши да следва този график, само че всеки желае да получи бърз резултат, по опция с едно допиране, пред огледалото у дома. Козметичната промишленост е наясно с това и по тази причина напоследък навлизат от ден на ден артикули с новаторски формули за домашна грижа и неотложно деяние, показа Антоанета Цветанова. Един от най-актуалните образци в това отношение е новият, 3D хиарулонов филър крем на израелската компания GiGi, който е опция на попълването на бръчките с филъри. Разработен особено за 60-годишният празник на марката, основана през 1957 година от израелският химик Елиезер Ландау, той съставлява неповторимо комбиниране от дейни съставки, които въздействат на всички механизми за формиране на хиалуронова киселина в кожата. За създаването му, компанията е вложила в 4 международни патента – три френски и един испански. Наред с него, марката стартира и нова серия под името Retin A, която включва и гама за домашни грижи и съдържа новаторско комбиниране на киселини като усъвършенства доста външния тип на кожата и нейните функционалности, а бръчките очевидно се заглаждат още при нанасянето на който и да е артикул от серията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР