- ZH8 предлага спиращ дъха голям 8K екран с впечатляващо

...
- ZH8 предлага спиращ дъха голям 8K екран с впечатляващо
Коментари Харесай

8K HDR Full Array LED телевизорът на Sony ZH8 вече е достъпен

- ZH8 предлага спиращ дъха огромен 8K екран с впечатляващо детайлна картина и тон, който идва тъкмо от мястото на действието на екрана-

Sony разкри дълго чаканата информация по кое време ще пусне своя нов 8K HDR Full Array тв приемник ZH8 - моделът е разполагаем в Европа от средата на юни. Обединявайки най-хубавите разработки на Sony по повод качеството на картината и звука, дружно с усъвършенстваното потребителско преживяване, ZH8 прави безапелационно предложение както за феновете на филмовото развлечение, по този начин и за геймърите.

Чрез потреблението на най-хубавия в региона си процесор X1TM Ultimate се реализира ясно и точно качество на картината за извънредно реалистично зрителско преживяване. Дори изображения, снимани в 4K и 2K, са ъпскейллвани до съвсем 8K качество, с помощта на 8K X-Reality TM PRO технологията и неповторимата 8K база данни. Резолюцията на всеки обект по-късно се усъвършенства от обектно-базираната Super Resolution технология за възпроизвеждане на впечатляващо реалистични изображения.

Телевизорите ZH8 включват премиум технологията на Sony Full Array Local Dimming and Boosting. Този 8K тв приемник точно балансира излъчването на светлина по целия екран, с цел да подсигурява спиращ дъха контрастност. Full Array LED обезпечава по-реалистичен контрастност, като прави светлите зони по-светли, а тъмните - по-тъмни, с помощта на без значение следените LED зони на екрана. Контрастът е в допълнение усъвършенстван от 8K X-tended Dynamic RangeTM PRO - функционалност, която контролира яркостта за по-високи пикове на ярките сектори и по-дълбоки черни равнища на зоните в сянка.
Телевизорът ZH8 8K HDR Full Array LED е оборудван с емблематичната за Sony технология Acoustic Multi-Audio TM, включваща трептящ високо-честотен високоговорител, който разрешава на звука да следва действието на екрана за едно в действителност поглъщащо преживяване. Отделните усилватели се ръководят без значение за точно позициониране на звука на този високоговорител във високите тонове, за реализиране на по-голяма непоклатимост и натурализъм. Съчетавайки минималистичен дизайн с елегантна тънка рамка, тв приемникът ZH8 разрешава цялостно потапяне в заниманието без никакво разпръскване.

За игровите конзоли от последващо потомство тв приемниците от серията ZH8 ще поддържат 8K 60 фрагмента в секунда, както и 4K 120 фрагмента в секунда с висока периодичност на фрагментите и бързо време за реакция (през HDMI), осигурявайки оптималната продуктивност и завладяващо геймърско преживяване.

Новите тв приемници ZH8 са оборудвани с Netflix Calibrated Mode - особено създаден режим, с помощта на който ще се наслаждавате на продукциите на Netflix със същото качество на картината като в професионалните телевизионни студиа. С Netflix Calibrated Mode визията и замисълът на създателя са изцяло непокътнати. В допълнение, ZH8 е IMAX® EnhancedTM сертифициран артикул, кадърен да възпроизвежда висококачествени цветове, контрастност и тон. Това разрешава да се възползвате оптимално от IMAX Enhanced наличие и да се наслаждавате на изцяло завладяващо преживяване вкъщи.

Ambient Optimization е нова технология заложена в Sony ZH8 4K HDR, която усъвършенства качеството на картината и звука съгласно мястото, където се намира тв приемникът. Той автоматизирано ще поправя яркостта на картината към околната светлина в стаята, ще усили яркостта в светлите пространства и ще я понижи в тъмните, за реализиране на съвършената картина. Дори засича предмети в стаята като пердета и мебели, които всмукват или отразяват звука, прави фини настройки на акустиката, с цел да се резервира качеството на звука.

Серията ZH8 е Android TV TM с вградени Гугъл Assistant, Гугъл Play Store и Chromecast, които оферират на потребителите елементарен достъп до наличие, услуги и устройства посредством обширната си платформа. Потребителският интерфейс на менютата и гласовият надзор са усъвършенствани за по-лесна ежедневна приложимост. С Гугъл Assistant и Amazon Alexa устройства можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Гугъл Home, да сменяте канала или силата на звука с Amazon Alexa. Потребителите на Apple® AirPlay® 2 могат да стриймват филми, музика, игри и фотоси към тв приемника напряко от своите iPhone®, iPad® или Mac®. Технологията Apple HomeKit TM разрешава елементарен и сигурен надзор на тв приемника от iPhone®, iPad® или Mac®.
Цени и наличност
Телевизорите ZH8 8K HDR Full Array ще бъдат пуснати в продажба в средата на юни. За информация за цените, апелирам, проверете локалния уебсайт на Sony на адрес www.sony.bg.

Sony ZH8 8K HDR Full Array LED TV: Основни характерности
Размери на екрана: 85 " и 75 "

Удивителен 8K контрастност и необикновено реалистична картина
Процесор X1TM Ultimate с 8K X-Reality PRO - картината се усъвършенствана в действително време, а изображенията се ъпскейлват до съвсем същинско 8K качество с помощта на еклсузивната 8K база данни на Sony
Новата Frame Tweeter технология предлага впечатляващо преживяване посредством усъвършенствано качество на картината, тъничък дизайн и Sound-from-Picture RealityTM
Ново отдалечено с подсветка за лесна приложимост даже в по-тъмна среда
Дискретна стойка с двойно позициониране - според от размера на рафта можете да употребявате необятната или тясната позиция
Новата функционалност Ambient Optimization усъвършенства качеството на картината и звука във всяка среда. Тя автоматизирано поправя яркостта на картината към околната светлина в стаята, покачва яркостта в светлите пространства и я понижава в тъмните за реализиране на съвършена визия.
TRILUMINOSTM Display възпроизвежда тъкмо даже фините нюанси, светлината и градацията на цветовете
Съвместим с Dolby Vision TM и Dolby Atmos TM
Възможност за hands-free ръководство
Съвместим със Smart Speakers, в това число Гугъл Home и Amazon Alexa устройства
Лесна връзка с разнообразни устройства, в това число Apple® AirPlay® 2, HomeKit TM
Съвместим с 8K 60fps и 4K 120fps
Бърз достъп до голямо наличие и голям брой услуги с Android TV
Режимът Netflix Calibrated Mode обезпечава студийно качество за гледане на Netflix наличие. Разработен от инженерите на Sony в съдействие с колористите на Netflix, Netflix Calibrated Mode обезпечава качество на картината, приближаващо се до това в професионалните телевизионни студия.
IMAX® EnhancedTM сертифициран артикул, кадърен да възпроизвежда висококачествени цветове, контрастност и тон. Това разрешава да се възползвате оптимално от IMAX Enhanced наличие и да се наслаждавате на изцяло завладяващо преживяване вкъщи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР